Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný chytrý telefon myPhone HAMMER Active 2

Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný chytrý telefon myPhone HAMMER Active 2 vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone HAMMER Active 2, který vydrží víc než čekáte.

Splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a IK04. 

5" HD IPS displej chráněný sklem Corning Gorilla Glass 3.

Baterie s dlouhou výdrží a funkcí powerbanky.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Přístroj bude skvělým řešením do těžkých podmínek, outdoorové nadšence, řemeslníky a průmyslové prostředí. Telefon je ideální pro sportovní aktivity a na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Je voděodolný a prachuvzdorný s normu krytí IP68 a díky zesílenému krytu a gumovým nárazníkům odpovídá odolnosti IK04 proti pádům.

Solidní výkon 4 jader

Smartphone má k dispozici 4jádrový procesor s frekvencí 1.3 GHz. Umožňuje tak rychlejší reakce a podporuje multitasking pro více spuštěných aplikací současně. Můžete pohodlně hrát hry, telefonovat, sledovat videa na YouTube, fotit, přehrávat hudbu, prohlížet si obrázky, cestovat s GPS navigací, komunikovat přes Skype a Facebook, natáčet videa a nebo surfovat po internetu. To vše s vysokou rychlostí 4 jader. 

Nezmeškejte žádnou akci

Využijte výkonný 8 Mpx zadní fotoaparát s AF, se kterým pořídíte živé fotografie. Díky odolnosti telefonu se skvěle hodí pro focení v náročných povětrnostních podmínkách. Přední 2 MPx fotoaparát vám skvěle poslouží pro videohovory nebo oblíbená „selfíčka“

Dual SIM

Díky HAMMER Active 2 už nikdy nebudete muset řešit problém, kam s druhou SIM kartou nebo s druhým telefonem, který vám zabírá akorát tak místo v kapse a přidělává vrásky na čele. Tento smartphone je vybaven dvěma sloty pro dvě SIM karty, takže vám na vše stačí jen jedno zařízení. Ať máte druhou SIM kartu na datový tarif, nebo používáte soukromé a firemní číslo. 

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný chytrý telefon myPhone HAMMER Active 2 je vybaven 4jádrovým procesorem s frekvencí 1.3 GHz, doplněným o 2 GB operační paměti. Dotykový displej má velikost 5" a HD rozlišení 1280 x 720 bodů. Celá konstrukce telefonu splňuje kritéria norem odolnosti IP68 a IK04. Přístroj nabízí 16 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit přes microSD slot. Dokáže komunikovat v sítích 2G a 3G. Nechybí obligátní bezdrátové technologie Bluetooth a WiFi, GPS přijímač, 8 Mpx zadní a 2 Mpx přední kamera a microUSB. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh a jako operační systém Android.

Telefon/Tablet
Systém Android 8.0 (Oreo)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5 palce
Rozlišení displeje 1280 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 3G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 8,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 16 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 4x
Frekvence 1. procesoru 1,3 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB