Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon myPhone HAMMER 4

Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný telefon myPhone HAMMER 4 vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci a nabídne všechny běžné funkce klasického mobilního telefonu. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone HAMMER 4, který vydrží víc než čekáte.

Splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a IK05.

Baterie 2000 mAh vydrží opravdu dlouho.

Možnost využívat 2 SIM karty.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Přístroj bude skvělým řešením do těžkých podmínek, outdoorové nadšence, řemeslníky a průmyslové prostředí. Telefon je ideální pro sportovní aktivity a na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Je voděodolný a prachuvzdorný s normu krytí IP68 a díky zesílenému krytu odpovídá odolnosti IK05 proti pádům.

Funkční výbava

myPhone HAMMER 4 je vybaven 2MP fotoaparátem pro základní fotografování. Paměť telefonu můžete rozšířit až o 32 GB pomocí microSD karty, takže nebudete mít nikdy nedostatek volného místa například pro fotografie. Skvěle poslouží také vestavěná svítilna a nechybí ani FM rádio. Telefon má také širokou škálu dalších funkcí, jako jsou Bluetooth. hodiny, budík, kalendář a další funkce klasických telefonů.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon myPhone HAMMER 4 přináší 2.8" velký displej s rozlišením 240 x 320 bodů. Základní interní paměť 64 MB můžete rozšířit pomocí karty microSD s kapacitou až 32 GB. Obsahuje také bezdrátovou technologií Bluetooth, FM rádio, 2MP fotoaparát, nebo svítilnu. Jeho odolnost odpovídá krytí IP68 a IK05. Nabízí také možnost vložení dvou SIM karet (Dual SIM). K napájení souží baterie s kapacitou 2000 mAh.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Displej
Velikost displeje 2,8 palce
Rozlišení displeje 320 x 240 px
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky