Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon myPhone City 2

S chytrým telefonem myPhone City 2 nijak nezruinujete svoji peněženku a přesto získáte solidního partnera pro komunikaci i zábavu. Jeho výkon dostačuje pro běžné použití a nezklame žádného méně náročného uživatele. Příjemně potěší například čtečkou otisků prstů a odemykáním obličejem.

Hlavní přednosti telefonu:

Velký 5.7" displej.

Čtečka otisků prstů a odemykání obličejem.

Dostatečný výkon pro běžné použití.

Možnost dvou SIM karet.

Image Description
Image Description

Solidní výkon

myPhone City 2 vám poskytne potřebný výkon pro zábavu, komunikaci i práci. Základ tvoří 8jádrový procesor s frekvencí 1.6 + 1.2 GHz , který je doplněn operační paměti 4 GB. To vše podpoří interní paměť 64 GB a slot pro paměťové karty. City 2 vám tak poskytne potřebný výkon, prostor a rychlost s připojením LTE.

Dva fotoaparáty

S telefonem získáte dva výkonné fotoaparáty. 13 Mpx hlavní fotoaparát s automatickým zaostřením poskytuje vždy ty nejostřejší záběry. 8 Mpx čelní fotoaparát umožní pohodlně vytvořit ideální „selfíčko“. Vytvoření dokonalého portrétu napomáhá i funkce Beauty Cam.

Čtečka otisků prstů a odemykání obličejem

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Díky čtečce otisků prstů získáte přístup k funkcím během okamžiku bez nutnosti zadávat heslo. Telefon rychle odemknete jediným dotykem prstu. A pokud toužíte po ještě modernější technologii, zaujme vás možnost odemykat telefon obličejem.

Pohodlí s funkcí DualSIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem myPhone už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo. Jedná se o sdílené řešení s možností současného využití 2 SIM karet nebo 1 SIM a paměťové karty.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon myPhone City 2 je vybaven dotykovým 5.7" displejem s rozlišením 1440 x 720 bodů. Solidní výkon zajistí 8jádrový procesor s frekvencí 1.6 + 1.2 GHz v kombinaci s 4 GB operační paměti. Pro systém, data a aplikace je k dispozici vestavěná paměť 64 GB s možností rozšíření pomocí paměťové karty. Přední kamera má rozlišení 8 Mpx, zadní fotoaparát je vybaven snímačem 13 Mpx. Telefon podporuje připojení v mobilních sítích 2G, 3G a LTE. Samozřejmostí je připojení Bluetooth, Wi-Fi, GPS a nechybí ani čtečka otisků prstů a snímání obličeje. Telefon je vybaven konektorem microUSB a baterií s kapacitou 3000 mAh. Operační systém tvoří platforma Android. Rozměry telefonu jsou 148 x 71,8 x 8,8 mm a váha 136 g.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
microSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,7 palce
Rozlišení displeje 1440 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,6 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB