Motorola

Motorola Moto G51 5G 4GB/64GB Indigo Blue

Distribuce: EU

  • Android 11
  • Velikost displeje 6.8
  • Rozlišení hlavního fotoaparátu 50 Mpx
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
3 490 Kč
2 971 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Pokud sháníte telefon, který dokáže udržet krok s moderními technologiemi, bude pro vás Moto G51 ideální volbou. Umožní vám využít naplno všech výhod rychlé 5G sítě, což oceníte zejména při streamování nebo hraní online her. Výkonný procesor Snapdragon 480 zajistí svižný chod vašich aplikací a díky velkému displeji se můžete těšit i na skvělé vizuální zážitky. Telefon nabízí také slušnou výbavu pro fotografy v podobě trojice zadních fotoaparátů a přední selfie kamery. Přístroj pohání operační systém Android 11 a energii mu dodává výkonná baterie s kapacitou 5 000 mAh. Nechybí ani čtečka otisků prstů nebo slot na Micro SD karty.

Potěšte své oči

Sledujte oblíbené filmy a hrajte nejnovější hry naprosto plynule a bez zpožďování na Full HD+ displeji se skvělou obnovovací frekvencí 120 Hz. Ultraširoká obrazovka s uhlopříčkou 6,8 palce vám poskytne vždy jasný a ostrý obraz s živými barvami.

 

Potěšte své oči

Skvělé záběry z každého úhlu

Pomocí systému trojitého zadního fotoaparátu s rozlišením 50 Mpx snadno pořídíte čisté a jasné fotografie ve dne i v noci. Pro optimální výsledek se snímače čoček přizpůsobí jakémukoli úhlu pohledu a intenzitě okolního světla. Nechybí ani snímač hloubky pro tvorbu profesionálních portrétů nebo makro objektiv pro zachycení detailů.

Skvělé záběry z každého úhlu

Každá fotka bude jedinečná

Díky pokročilým režimům dokážete s fotografiemi provádět hotové divy. Zachyťte sebe a okolní objekty záznamem na 2 kamery současně nebo ponechte na snímku jen jednu barvu a vše ostatní proměňte na odstíny šedé. Pomocí nočního režimu pořídíte detailní a živé fotografie i v noci.

Každá fotka bude jedinečná

Výkon pro náročné nasazení

Chytrý 5G telefon Moto G51 vám umožní vyzkoušet bezdrátovou technologii budoucnosti. Navíc díky procesoru Qualcomm Snapdragon 480 Plus můžete pohodlně pracovat, streamovat obsah nebo se věnovat náročnému multitaskingu. Vaše aplikace a informace budete mít navíc vždy připravené na pozadí k okamžitému použití.

Výkon pro náročné nasazení

Snadno přizpůsobitelný

Operační systém Android 11 s nadstavbou My UX vám umožní ovládat telefon pouze pomocí jednoduchých gest. Veškerá nastavení, ovládací prvky či vzhled displeje si navíc snadno přizpůsobíte přesně podle svých představ.

Snadno přizpůsobitelný

Déšť mu neublíží

Telefon Motorola Moto G51 je díky stupni krytí IP52 vodoodpudivý - vytváří totiž bariéru, která ho pomáhá chránit před mírným vystavením vodě, například při dešti nebo náhodném potřísnění tekutinou.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 11
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,8 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje IPS
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky