Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Přestože se jedná o telefon tzv. střední třídy, mnohé překvapí elegantním designem a výbavou blížící se vlajkovým lodím. Zaujme především bezrámečkovým zpracováním, které využívá i plochu vedle panelu senzorů a fotoaparátu. Ten se chlubí vysokým rozlišením 16 megapixelů a širokoúhlým záběrem pro ty nejlepší selfies, kam se bez problémů vejdou všichni vaši přátelé. Navíc podporuje pohodlné odemykání obličejem. Nesporným lákadlem na zadní straně je vedle rychlé čtečky otisků prstů také duální fotoaparát, se kterým můžete pořizovat snímky s profesionálními efekty například působivého rozostřeného pozadí. Pochvalovat si budete dlouhou výdrž baterie s podporou rychlodobíjení, intuitivní prostředí Androidu s nástavbou EMUI či bohatou konektivitu.

Image Description
Image Description

Duální zadní fotoaparát

Přestože je Huawei P20 Lite zástupcem střední třídy, naleznete na jeho zádech vedle čtečky otisků prstů také duální fotoaparát. Jedna čočka se pyšní vysokou citlivostí na světlo spolu s rozlišením 16 megapixelů a druhá, 2megapixelová, pak slouží k výpočtům pro profesionální efekty jako je například hloubka ostrosti.

Velká výdrž a rychlé nabíjení

Baterie vás zvládne hravě doprovázet po celý den. Pokud přesto naleznete telefon vybitý a budete potřebovat co nejdříve odejít, přijde vhod technologie rychlonabíjení, která dokáže baterii dobít již za pár minut.

Image Description
Image Description

Prvotřídní displej

Displej zaujme netypickou úhlopříčkou a širokoúhlým poměrem stran, takže je snadné telefon ovládat jednou rukou. Kromě ultrajemného rozlišení je ovšem hlavním lákadlem skutečně široké barevné spektrum, které displej dokáže zobrazit. Barvy ještě nikdy nebyly tak skutečné.

Telefon/Tablet
Systém Android 8.0 (Oreo)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,84 palce
Rozlišení displeje 2280 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,36 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB