Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Dobře vypadá a umí vše, co byste mohli od chytrého telefonu chtít. Trojitý slot pojme dvě SIM karty a jednu SD kartu, velkokapacitní baterie pracuje efektivně s energií tak, aby vám vydržela co nejdéle a displej se může pyšnit šetrnější technologií. Pro příjemnější používání je připraven i režim elektronické knihy nebo Jednoduchý režim, ve kterém se vám zobrazí jen to důležité. Nelze opomenout ani trojitý fotoaparát a 64GB úložiště. To vše je zabezpečeno vaším otiskem prstu nebo rysy vašeho obličeje, které inteligentní technologie rozpozná i za šera.

Image Description
Image Description

Zábava na dlouhé cesty

Plně nabitá baterie má se svými 5 000 mAh dostatečnou kapacitu na 65 hodin telefonování nebo 32 hodin sledování videí. A pokud dáváte přednost poslechu, s vestavěnou FM anténou lze poslouchat rádio bez potřeby dat po celých 37 hodin. Smartphone podporuje reverzní nabíjení, takže si s ním můžete dobít třeba fotoaparát nebo chytré hodinky.

Šetrná obrazovka

Více než 88 % přední strany telefonu zabírá displej, který získal certifikaci TÜV Rheinland. Ta potvrzuje, že Honor 9A vyzařuje méně škodlivého modrého světla, a tak se můžete pustit do sledování filmu nebo herního maratonu bez obav, že by vaše oči začaly po chvíli pálit nebo slzet. V nastavení najdete i možnost přepnout do režimu elektronické knihy, který je na míru upraven pro co nejpříjemnější zážitek ze čtení.

Image Description
Image Description

Kolik hodin jste denně na telefonu?

S funkcí Digitální rovnováha budete mít absolutní přehled o tom, kolik času na telefonu trávíte vy nebo vaše dítě. Prohlédnout si můžete i podrobné statistiky a najdete tu i možnost nastavit si časové limity pro jednotlivé aplikace.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,3 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky