Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

CUBE1 F500 je klasický telefon v elegantním provedení s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Nabízí dual SIM (možnost 2SIM karet) a slot pro paměťovou kartu microSD. K dispozici je VGA fotoaparát, Bluetooth, rádio, baterie s kapacitou 1 000 mAh.

Klasický mobilní telefon Cube 1 F500 

Cube 1 F500 je jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci a funkcí DualSIM. Klávesnice s velkými tlačítky jsou jako stvořené pro seniory. Přináší také dobře čitelný displej a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Poskytne vám základní možnosti komunikace v decentním designu, který nemůže nikoho urazit. Cube 1 F500 je telefon pro lidi, kteří hledají přístroj s jednoduchým a intuitivním ovládáním.

Image Description
Image Description

Základní komunikace a dostupné pohodlí

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 800/ 900/ 1800/ 1900 MHz. Tělo telefonu je vyvedeno v kompaktním provedení a tlačítka jsou pohodlná. Velký displej zobrazuje dobře čitelné informace, takže si je přečtete bez problému.

Vlastnosti a výbava 

Telefon disponuje mnoho klasickými funkcemi. V jeho výbavě najdeme 0.08 Mpx fotoaparát, připojení Bluetooth, přehrávač hudby, budík, nebo FM rádio. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu.

DualSIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S telefonem Cube 1 F500 tento problém snadno vyřešíte, je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní kontakty.

Klíčové vlastnosti 

Telefon Cube 1 F500 má 2,2" displej s rozlišením 240 x 320 obrazových bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD (max. 32 GB) a do jeho výbavy patří 3.5 mm audio konektor, 0.08 Mpx fotoaparát, FM rádio, Kalkulačka, Kalendář, Hodiny, Budík nebo připojení Bluetooth. Rozměry telefonu jsou 122 × 51 × 8 mm s hmotností 95 gramů a k napájení mu slouží baterie s kapacitou 1000 mAh.

Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu v českém jazyce.

Image Description
Image Description

Technické parametry :

Procesor 

   Počet jader procesoru: 1 

   Procesor: MTK6261D

Data 

   Audio konektor: 3,5mm Jack 

   Typ konektoru: MicroUSB

   Bluetooth

   EDGE

   GPRS

Funkce 

   MMS 

   Budík

   Rádio: ANO

   MP3 přehrávač:

   Hry

Obecné 

   Frekvenční pásma (MHz): 900/1800 

   Operační systém: Neuveden

   Barevné provedení: Černá

   Hloubka (mm): 8

   Šířka (mm): 51

   Výška (mm): 122

   Typ SIM karty: Micro SIM

   Hmotnost: 95g

   Kapacita baterie: 1000mAh

   Konstrukce: Klasický

   Maximální délka hovoru: 6 a více hodin

   Česká lokalizace

   Podpora 2 SIM

Telefon/Tablet
dualSIM ano
microSIM ano
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon