Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

CAT S31

CAT S31 je velmi odolný smartphone do nepohody s certifikací IP68 a MIL-SPEC 810G, takže vydrží pády, extrémní teploty a je voděodolný a prachuvzdorný. Navíc je dotykový displej vybaven odolným sklem Corning Gorilla Glass 3. CAT S31 přichází se solidním výkonem, 8MPx fotoaparátem, připojením LTE a bezdrátovými technologiemi Bluetooth a WiFi. Telefon je ideální pro outdoorové aktivity, práci na stavbě, dílně a v náročném prostředí.

Image Description
Image Description

Vodotěsný, superodolný

CAT S31 je vybaven vodotěsným krytem odolným proti prachu, písku, blátu, sněhu, vysokým a nízkým teplotám a špíně. Přístroj je rovněž odolný vůči nárazu a vibracím a navíc je vybaven displejem s odolným sklem Corning Gorilla Glass 3 (1.1 mm) s mimořádnou odolností proti poškrábání a tlaku. Splňuje certifikace dle norem IP68 a MIL SPEC 810G, což značí výdrž až 35 minut 1.2 metru pod vodní hladinou a odolnost pádu z výšky 1.8 metru, extrémním teplotám od -30 do 55°C nebo vibracím třídy 4.

4.7" IPS HD displej

Díky 4.7" displeji s HD rozlišením budete mít dostatek prostoru pro veškeré vaše aktivity. Dobře čitelný a ostrý displej s vysokým jasem plný přirozených barev umožňuje sledování videí, prohlížení fotografií, ale i vyřizování běžné agendy. Vysokou odolnost pak nabídne sklo Corning Gorilla Glass 3 a nechybí ani podpra ovládání mokrou rukou a v rukavicích.

Potřebný výkon pro každodenní komunikaci

Solidní rychlost a podporu multitaskingu pro více spuštěných aplikací současně zajistí 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon MSM8909 a 2 GB operační paměti. S tímto výkonem zvládnete v klidu hry, přehrávání videa, prohlížení fotografií, fotografování, poslouchání hudby, brouzdání po internetu a komunikaci přes sociální sítě. O vaše data se stará paměť s kapacitou 16 GB. Díky tomuto úložišti můžete mít v telefonu uloženo množství hudby, fotografií i videa a kapacitu paměti můžete snadno rozšířit pomocí micro SD karty. Díky vysokorychlostnímu připojení LTE si vychutnáte zábavu na plný plyn.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon CAT S31 přináší 4,7" IPS dotykový displej s rozlišením HD 1280 x 720 bodů, který nabízí zvýšenou odolnost proti poškrábání a tlaku s Gorilla Glass 3 sklem. Celá konstrukce telefonu pak splňuje kritéria náročných norem IP68 a MIL SPEC 810G. Je poháněn 4jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon MSM8909, doplněným o 2 GB RAM paměti. Přístroj nabízí 16 GB interní paměť, rozšířitelnou přes microSD slot a bezdrátové technologie Bluetooth a WiFi. Nechybí GPS/Glonass/Beidou přijímač a podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. V konektorové výbavě nechybí 3.5mm stereo jack pro sluchátka a micro USB. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 4000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Operační systém tvoří platforma Android 7 Nougat.

Telefon/Tablet
Systém Android 7.0 (Nougat)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Rozlišení displeje 1280 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ne
Fotoaparát 8,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 16 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 4x
Frekvence 1. procesoru 1 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky