Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

iPhone 13 Pro je tím nejlepším od Applu. Nedovoluje tak kompromisy – vylepšuje se na mnoha frontách s cílem uspokojit nejnáročnější zákazníky. Má ještě jasnější 6,1" OLED displej, který zajistí superrychlé zobrazení díky adaptivní frekvenci až 120 Hz! Zdaleka to ale nejsou jediná vylepšení, kterými si vás získá – servíruje také špičkový výkon procesoru Apple A15 Bionic s 5jádrovým GPU, díky němuž se otevírají nové možnosti i v dalších oblastech – například natáčení videí, kde je velkou novinkou filmařský režim, s nímž natočíte snímky jako hollywoodští kouzelníci.

S tím úzce souvisí také výrazně vylepšené fotoaparáty – například teleobjektiv s 3× optickým zoomem nebo ultraširokoúhlý snímač nově podporující režim makro. V noci vám pak k nejlepším výsledkům pomůže i LiDAR skener. Každý pak ocení výdrž prodlouženou oproti minulé generaci o 1,5 hodiny či nové možnosti systému iOS 15 a také podporu 5G s inteligentním přepínáním provozu právě pro vyšší efektivitu.

Image Description
Image Description

Profesionální fotoaparáty

Apple tradičně kladl maximální důraz na fotoaparáty – dočkaly se tak obrovského upgradu v podobě hardwaru nové generace, který umožňuje pořizovat ještě detailnější fotografie a snímky filmařské kvality.

Úchvatné noční snímky s LiDARem

Pro fotoaparáty iPhonu 13 Pro nejsou stopkou ani zhoršené světelné podmínky. Širokoúhlý fotoaparát disponuje menší clonou a jde přitom o největší snímač Applu. V případě focení portrétů v nočním režimu mu navíc k těm nejlepším výsledkům výrazně pomáhá LiDAR skener. Vylepšením ale prošel i ultraširokoúhlý fotoaparát – také má menší clonu, ale také rychlejší snímač a nové automatické zaostřování. A teleobjektiv? I ten nyní podporuje noční režim!

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti:

Tři superschopné fotoaparáty na zadní straně – včetně teleobjektivu s 3× optickým zoomem

Jako první smartphone umožňuje práci s profesionálními formáty ProRes a Dolby Vision

Ještě jasnější 6,1" OLED displej s jasem vyšším o 25 %

Neskutečný výkon procesoru Apple A15 Bionic s 5jádrovým GPU

Výdrž prodloužená oproti minulé generaci o 1,5 hodiny

5G s inteligentním přepínáním

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2532x1170 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Hodiny/hodinky