Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Apple iPhone 13 mini

Další generace iPhonů opět přináší spoustu nových funkcí, které si zamilujete. Běžný uživatel sáhne po iPhone 13 nebo 13 mini a náročnější vybere 13 Pro nebo 13 Pro Max. Vždy ovšem získáte skvělý výkon, úžasné fotoaparáty a precizní design.

Hlavní přednosti iPhone 13 mini

Kompaktní tělo s 5.4" displejem.

Vylepšená dvojitá fotosoustava s novým filmařským režimem.

Čip A15 Bionic s obrovským výkonem 6ti jader a pokročilou 5nm výrobní technologií..

Ještě jasnější OLED displej Super Retina XDR od okraje k okraji.

Sklo s technologií Ceramic Shield s výjimečnou odolností.

Rychlost sítí 5G.

Prodloužená výdrž baterie proti předešlé generaci.

Odolnost proti polití, vodě a prachu se specifikací IP68.

Image Description
Image Description

Vylepšený dvojitý fotoaparát

Duální fotoaparát iPhone 13 mini byl vylepšen v mnoha ohledech. Má větší hlavní snímač, který zachycuje o 47 % víc světla. Ultraširokoúhlý snímač je rychlejší a dokáže zachytit víc detailů v tmavých oblastech. Prostor se našel i pro optickou stabilizaci obrazu s posuvem snímače. To jsou vylepšení, která oceníte v každé situaci a v každém světle.

12MP širokoúhlý fotoaparát se světelností ƒ/1.6, 7členným objektivem, optickou stabilizací obrazu s posuvem snímače a technologií 100% Focus Pixels.

12MP ultraširokoúhlý fotoaparát: 120° zorné pole, světelnost ƒ/2.4, 5členný objektiv.

Kryt objektivu ze safírového krystalu.

Fotografie i video na profi úrovni

Nemusíte být zkušeným režisérem ani fotografem, a přesto můžete mít skvělá videa a dechberoucí fotografie. S funkcemi nového iPhonu a výkonem čipu A15 Bionic není nic nemožné.

Filmařský režim nahrávání videí s malou hloubkou ostrosti a přeostřováním z jednoho subjektu na druhý (v rozlišení 1080p při 30 fps).

Nahrávání HDR videa v Dolby Vision a rozlišení až 4K při 60 fps.

Nové fotografické styly vtisknou fotkám osobitý charakter.

Noční režim umožní dělat krásné a detailně vykreslené snímky při velice slabém světle (nyní pro ultraširokoúhlý a širokoúhlý fotoaparát).

Deep Fusion při středním nebo slabém světle analyzuje různé expozice a vykreslí i ty nejmenší detaily (pro ultraširokoúhlý a širokoúhlý fotoaparát).

Smart HDR 4 nyní rozpozná až 4 obličeje v záběru a vyladí kontrast, světlo a tóny pro každý zvlášť.

Portrétní režim s vyspělým efektem bokeh a ovládáním hloubky ostrosti.

6 efektů portrétního nasvícení: Přirozené světlo, Studiové světlo, Obrysové světlo, Jevištní reflektor, Černobílý jevištní reflektor, Černobílé high-key světlo.

Zpomalené video v rozlišení 1080p až 240 fps.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Apple iPhone 13 mini je poháněn výkonným čipem A15 Bionic se 2 výkonnostními jádry a 4 úspornými jádry, 4jádrovým GPU a 16jádrovým Neural Engine. Pro systém, data a aplikace je připraveno 128 GB interní paměti. 5.4" Super Retina XDR displej s technologiemi OLED a TrueTone má rozlišení 2340 × 1080 bodů s jemností 476 ppi. iPhone 13 má dvojitý 12MP fotoaparát s ultraširokoúhlým a širokoúhlým objektivem se světelností ƒ/1.6 wide, ƒ/2.4 ultrawide a optickou stabilizací obrazu s posuvem snímače. Pro selfie slouží přední 12MP kamera TrueDepth s přihlašováním Face ID. Je odolný proti vodě a prachu dle specifikace krytí IP68. Bezdrátové technologie Bluetooth 5.0, NFC s režimem čtečky, Wi-Fi ax nebo LTE a 5G se postarají o rychlé připojení. Nechybí ani GPS/ GLONASS/ Galileo/ QZSS/ BeiDou přijímač a rozhraní Lightning. K nabíjení můžete využít kabel nebo bezdrátové technologie standardu Qi a MagSafe. Do jeho senzorové výbavy patří: Face ID, Barometr, Tříosý gyroskop, Akcelerometr, Snímač blízkosti, Snímač okolního osvětlení, Digitální kompas. V telefonu je nainstalován nový operační systém iOS 15.

Telefon/Tablet
Systém IOS 15
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,4 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje Super Retina XDR
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 3,22 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky