Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Dvanáctá generace oblíbeného smartphonu Apple iPhone vás svou výbavou rozhodně nezklame. Výkonný procesor zvládne i složitější operace během okamžiku a navíc je energeticky nenáročný. Prakticky bezrámečkový displej hraje všemi barvami a jednotlivé pixely mají samostatné podsvícení, takže si veškerý obsah vychutnáte v ještě lepším podání. Zařízení podporuje mobilní sítě 5G, takže s ním můžete stahovat, telefonovat i sledovat online přenosy ve skvělé kvalitě. Dvojitý fotoaparát disponuje tolika funkcemi a efekty, že každý snímek i video snadno dotáhnete k dokonalosti. A navíc je iPhone 12 odolný proti prachu, vodě i nárazu.

Image Description
Image Description

Inovativní design

Hranatý design telefonů Apple se vrací. Pro jeho výrobu byl použit vysoce odolný letecký hliník a vývojáři připravili hned pět barevných provedení. Skleněný displej je chráněn nanokeramickými krystaly, které zajistí, aby se obrazovka nedala hned tak poškrábat nebo jinak poničit.

Vždy připraven fotit

K zachycení těch nejzajímavějších momentů je iPhone 12 vybaven dvojitou 12Mpx fotosoustavou. Jak širokoúhlý, tak ultraširokoúhlý fotoaparát podporuje Noční režim, takže s nimi dosáhnete lepších výsledků i za špatného osvětlení. Z dalších vychytávek nechybí bokeh efekt, optická stabilizace obrazu, podpora HDR s detekcí scény nebo technologie Deep Fusion.

Image Description
Image Description

Výkon na rozdávání

V telefonu je integrovaný čip A14 Bionic se superschopným pohonem Neural Engine. Díky nahrávání v Dolby Vision předčí kdejakou profesionální kameru a bez mrknutí oka provede i biliony operací. Navíc je úsporný a šetří baterii. Zkrátka samé výhody.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,45 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Hodiny/hodinky