Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

12. generace oblíbeného smartphonu vás svou výbavou rozhodně nezklame. Výkonný procesor zvládne i náročné operace během okamžiku a navíc je energeticky nenáročný. Prakticky bezrámečkový displej hraje všemi barvami a jednotlivé pixely mají samostatné podsvícení, takže si veškerý obsah vychutnáte v ještě lepším podání. Zařízení podporuje mobilní sítě 5G, takže s ním můžete stahovat, telefonovat i sledovat online přenosy ve skvělé kvalitě. Dvojitý fotoaparát disponuje tolika funkcemi a efekty, že každý snímek i video snadno dotáhnete k dokonalosti. A navíc je iPhone 12 odolný proti prachu, vodě i nárazu.

Image Description
Image Description

V telefonu je integrovaný čip A14 Bionic se superschopným pohonem Neural Engine. Díky nahrávání v Dolby Vision předčí kdejakou profesionální kameru a bez mrknutí oka provede i biliony operací. Navíc je úsporný a šetří baterii. Zkrátka samé výhody.

Na rychlosti záleží

Nový model iPhonu podporuje mobilní sítě 5G. Odteď bude nahrávání i stahování souborů otázkou chviličky a videohovory s přáteli budou plynulejší a v mnohem lepší kvalit

Image Description
Image Description

Skutečné barvy

6,1" displej má 460 pixelů na palec. Každý pixel je navíc samostatně podsvícen, takže při vypnutí světla uvidíte skutečně černočernou. Maximální jas je 1 200 nitů. Text bude díky kvalitnímu zobrazení čitelnější a jednotlivá písmena uvidíte ostřeji. Prakticky bezrámečkový OLED displej vám zkrátka zobrazí vše naprosto jasně, živě, čitelně a v perfektním barevném provedení.

Telefon/Tablet
Systém IOS 14
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2532 x 1170 px
Typ displeje OLED
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 3.1 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky