Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klasický mobilní telefon Alcatel 3088X

Alcatel 3088X je jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší také dobře čitelný barevný displej a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Poskytne vám základní možnosti komunikace v decentním designu, který nemůže nikoho urazit. Navíc ale disponuje mnoha funkcemi chytrých telefonů.

Přednosti tohoto telefonu

Ačkoliv je tlačítkový, má funkce chytrých telefonů.

Má barevný displej.

Umožňuje vložit paměťovou kartu.

Image Description
Image Description

Svištěte rychlostí LTE

Rychlý internet v telefonu je dnes pro pohodlný život velmi důležitý. U dotykových telefonů je samozřejmostí, ale u tlačítkových? Jestli se vám prostě lépe ovládají mobily tlačítky, ale nechcete přijít o moderní vychytávky, právě jste našli řešení. Alcatel 3088X model 2019 totiž podporuje 4G/LTE připojení.

Snadné ovládání

Jsou na vás dnešní chytré telefony příliš složité? Netrapte se s nimi. Pořiďte si raději tento skvělý kousek, jehož výrobce myslel na jednoduché ovládání. Uživatelské rozhraní je optimalizované, rychlé a jednoduché. Přímo jako stvořené pro vás!

Nepřijdete o sociální sítě ani mapy

Chytré telefony toho často umí až zbytečně mnoho, některé funkce se ale každopádně hodí. Například Facebook či Whatsapp jsou pro komunikaci klíčové. Také GPS navigace Google Mapy nebo Google Assistant se mohou hodit. Přesně tohle všechno Alcatel 3088X ukrývá.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Jednoduchý chytrý telefon s tlačítky má funkce chytrého telefonu. 2.4" barevný displej s rozlišením 320 x 240 obrazových bodů. Paměť RAM 512 MB, vestavěná paměť 4 GB, slot na microSD až do 32 GB. Fotoaparát 2 Mpx (interpolace až na 3,2 Mpx) s LED bleskem. Bluetooth, Wi-Fi, GPS, LTE, micro USB konektor, 3,5mm audio jack. Baterie s kapacitou 1500 mAh. Rozměry 12,75 x 50,5 x 125,3 mm. Hmotnost 90 g.

Telefon/Tablet
dualSIM ne
nanoSIM ano
Paměťová karta 128 GB
Displej
Velikost displeje 2,4 palce
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
Fotoaparát 2,0 Mpix
Ostatní
Výkon
Velikost RAM paměti 512 MB