Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Véčkový mobilní telefon Alcatel 3025X

Alcatel 3025X je jednoduchý mobilní telefon véčkového designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší dobře čitelný barevný displej a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Poskytne vám základní možnosti komunikace v kompaktním skládacím designu a je jako stvořený pro lidi, kteří hledají pohodlí v jednoduchosti.

Kompaktní véčková konstrukce. 

Podporou 3G internetu a webový prohlížeč.

Aplikace Facebook a počasí.

Možnost použít paměťovou kartu.

FM rádio, Bluetooth a 2 Mpx fotoaparát.

Image Description
Image Description

S přístupem na internet

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání v sítích 2G a 3G. Může se ale pochlubit i podporou 3G internetu. Obsahuje webový prohlížeč, aplikaci Facebook i aplikaci s předpovědí počasí.

Vlastnosti a výbava

Telefon disponuje mnoho klasickými funkcemi. V jeho výbavě najdeme 2 Mpx fotoaparát (3.2 Mpx interpolací), připojení Bluetooth, přehrávač hudby, budík, FM rádio a další klasické funkce. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon Alcatel 3025X má 2.8" barevný displej s rozlišení 320 x 240 bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD a do jeho výbavy patří webový prohlížeč, Facebook, předpověď počasí, 3.5 mm audio konektor, 2 Mpx fotoaparát, budík, FM rádio, nebo připojení Bluetooth. Podporuje mobilní komunikaci v sítích 2G a 3G. K napájení mu slouží baterie s kapacitou 950 mAh

Telefon/Tablet
Paměťová karta 32 GB
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon