Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Objevte spolehlivý, výkonný a telefon s moderním vzhledem. Smartphone Redmi Note 11S přináší plynulý a spolehlivý výkon díky MediaTek Helio G96 osmijádrovému procesoru. Díky rychlému nabíjení dokáže nabít baterii na 100 % za 58 minut. Smartphone je vybaven 6,43" FHD+ AMOLED DotDisplay s širokým barevným gamutem DCI-P3 poskytuje živější barvy a detaily a zároveň dosahuje jasu až 1000 nitů, aby byla zajištěna čitelnost obrazovky i za jasného denního světla. Duální lineárními reproduktory zajistí, že poslech hudby, sledování videí či hraní her bude zážitkem. Dalším lákadlem je čtyřnásobný zadní fotoaparát o rozlišení megapixely. Na přední straně nechybí ani 16 Mpx fotoaparát pro selfie. Celý telefon působí kompaktně, dobře se drží a má matný design, který odolává otiskům prstů.

Image Description
Image Description

Fotoaparát s rozlišením 108 Mpx

Telefon Redmi Note 11S se může pochlubit opravdu výkonným fotoaparátem. Na zadní straně se nachází hned čtyři. Hlavní čočka pořizuje úchvatné snímky pomocí 108 Mpx rozlišení. Ten využívá senzor Samsung HM2 s 1/1,52“ velkým snímačem a využívá technologii slučování 9 v 1. K dokonale vyváženým snímkům mu navíc pomáhá 8 Mpx ultraširoký fotoaparát se zorným úhlem 118°, 2 Mpx makro objektiv, který zblízka zachytí jemné detaily a 2 Mpx senzor pro pořizování přirozenějších portrétů. Dokonalost snímků doplňuje i duální nativní ISO pro pořizování snímků za jakýchkoli světelných podmínek, zejména při slabém osvětlení.

Plynulý 90 Hz FHD+ AMOLED DotDisplay

O plynulejší prohlížení obsahu na displeji a přechody bez zpoždění se v Redmi Note 11S postará 6,43" FHD+ AMOLED DotDisplay s 90 Hz obnovovací frekvencí a až 180 Hz dotykovou vzorkovací frekvencí. Velký displej s širokým barevným gamutem DCI-P3 poskytuje živější barvy a detaily a zároveň dosahuje jasu až 1000 nitů, aby byla zajištěna čitelnost obrazovky i za jasného denního světla. V horní i spodní části mobilního telefonu jsou umístěny super lineární reproduktory, které se postarají o strhující stereo zvuk při poslechu hudby, hraní her i sledování videí.

Image Description
Image Description

Moderní vzhled

Moderní a stylový vzhled telefonu Redmi Note 11S jde ruku v ruce se současnými trendy, ale také nezapomíná na komfortní držení a ovládání. Tomu napomáhá i příjemná textura povrchu telefonu s matným designem, který pomáhá redukovat viditelné otisky prstů. Telefon je k dostání v barevných variantách Graphite Grey, Twilight Blue a Pearl White. I přes velkou baterii, o kapacitě 5 000 mAh je telefon 8,09 mm tenký a váží 179 gramů.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,43 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 108 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,05 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky