Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klíčové vlastnosti:

Rychlé reakce díky Snapdragonu 680

Nádherný 90Hz Full HD+ AMOLED DotDisplay

Rychlé nabíjení výkonem 33 W

Dlouhá výdrž zásluhou baterie o nadstandardní kapacitě 5 000 mAh

Luxusní 50Mpx AI čtyřnásobný fotoaparát se skvělými výsledky

Image Description
Image Description

Xiaomi Redmi Note 11 je skvěle vybavený smartphone s působivým 50Mpx fotoaparátem i vynikajícím výkonem, který dodává moderní Snapdragon 680. Získá si vás ale také krásným displejem s 6,43 palci, AMOLED technologií a 90Hz obnovovací frekvencí.

V parádě pokračuje i při pohledu na baterii. Ta vzhledem ke kapacitě 5 000 mAh slibuje dlouhou výdrž a oceníte i její rychlé nabíjení výkonem 33 W. Myslí ale i na zabezpečení, viz čtečka otisku prstů, a přináší veškeré moderní možnosti včetně bezkontaktního placení s NFC, zvýšené odolnosti IP53 či moderního USB-C a podpory Dual SIM.

 

90Hz Full HD+ AMOLED DotDisplay

Na krásnou podívanou se můžete těšit vzhledem k nasazení 6,43palcového AMOLED displeje s Full HD+ rozlišením a špičkovým jasem 1 000 nitů. Výsledkem je perfektní zobrazení za každé situace, čemuž výrazně napomáhá také 90Hz obnovovací frekvence. Mobil má navíc i stereo reproduktory, které posunou zážitky ze sledování multimédií i hraní her na zcela novou úroveň.

Image Description
Image Description

50Mpx AI čtyřnásobný fotoaparát

Velikou předností Redmi Note 11 jsou fotoaparáty, přičemž hlavní snímač na zadní straně nabízí působivé rozlišení 50 Mpx pro neuvěřitelně detailní fotografie a umělou inteligenci. Kromě něj je ale k dispozici ještě 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a 2Mpx snímače pro portrétní snímky a makro. Nechybí ani přední kamera s rozlišením 13 Mpx nebo spousta softwarových vychytávek, jako jsou Noční režim 2.0, Kaleidoskop a režimu Vlogu.

Telefon/Tablet
Systém Android
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,44 palce
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
Ostatní
NFC ano
Výkon
Hodiny/hodinky