Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Xiaomi Redmi Note 10 5G 64 GB, šedá

Působivý výkon v elegantním těle ukrývá smartphone Xiaomi Redmi Note 10 5G s podporou dual SIM. Díky kombinaci prvotřídních parametrů už nemusíte dělat kompromisy. IPS displej s úhlopříčkou 6,5“ nabízí nejen skvělý Full HD+ obraz, ale také obnovovací frekvenci až 90 Hz pro plynulé vykreslování za všech okolností. Na vaše neopakovatelné zážitky čeká trojnásobný fotoaparát s rozlišením 48 Mpx.

Výkonný a úsporný zároveň

Osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 700 je speciálně navržený pro 5G síť, která posouvá hranice dosavadních možností. Navzdory svému výkonu je neobyčejně úsporný, a tak vestavěná baterie s nadstandardní kapacitou 5 000 mAh vydrží ještě déle, než čekáte. Procesor spolupracuje s RAM pamětí o velikosti 4 GB. Na své fotky a další soubory budete mít k dispozici 64GB úložiště.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti:

6,5“ IPS displej s rozlišením 2400 × 1080 px

Obnovovací frekvence až 90 Hz

Osmijádrový 5G procesor MediaTek Dimensity 700

Operační paměť 4 GB + úložiště 64 GB

Fotoaparáty 48 + 2 + 2 Mpx / 8 Mpx

Odemykání obličejem a otiskem prstu

Obsah balení:

Smartphone Xiaomi Redmi Note 10 5G 64 GB

Nabíjecí adaptér

USB-C kabel

Nástroj k vytažení SIM

Ochranné pouzdro

Uživatelská příručka

NFC senzor pro placení mobilem

Vysokokapacitní baterie 5 000 mAh

18W rychlonabíjení přes USB-C konektor

Plynulý obraz i v akčních scénách

Nejen během hraní oceníte bezrámečkový displej s rozlišením 2400 × 1080 px a technologií AdaptiveSync, která přizpůsobuje obnovovací frekvenci aktuálním potřebám až po hodnotu 90 Hz. Tím mimo jiné pomáhá šetřit baterii. V nenápadném průstřelu u horní hrany obrazovky je zapuštěný 8Mpx fotoaparát, který se vám bude hodit pro selfie snímky i videohovory s vašimi kolegy a přáteli.

Silné trio pro působivé snímky

Hlavní fotoaparát na zadní straně využívá tři různé objektivy. Kromě 48Mpx čočky je to 2Mpx makro objektiv a 2Mpx snímač hloubky. Nechybí přisvětlovací dioda pro noční a interiérové záběry. Díky této sestavě pořídíte působivé krajinky, prokreslené portréty i detailní snímky květin. Se vším vám pomůže široká škála kreativních režimů. Umožňují natočit také časosběrná či slow-motion videa.

Image Description
Image Description

Celé dny bez dobíjení

Vysokokapacitní baterie dělá z tohoto telefonu mimořádně spolehlivého společníka. Na jedno nabití vydrží hravě i několik dní. Díky 18W rychlonabíjení navíc nebudete na dobití čekat věčnost. Vedle USB-C konektoru najdete 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Můžete je připojit také bezdrátově pomocí Bluetooth rozhraní. Moderní NFC senzor vám přijde vhod nejen při placení v obchodech.

Stačí jeden dotyk nebo pohled do kamery

Do systému Android 11 s uživatelskou nadstavbou MIUI se přihlásíte jednoduše pomocí rozpoznání obličeje nebo otisku prstu. Snímač je diskrétně umístěný na levé hraně na dosah vašich prstů. Došlo vám místo v telefonu? Nemusíte hned promazávat fotky a odinstalovávat aplikace. Hybridní slot umožňuje vložit buď druhou nano SIM kartu, nebo microSD kartu, která vmžiku rozšíří kapacitu úložiště.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky