Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Společnost Xiaomi je svou kvalitou za nízkou cenu proslulá a nejinak tomu je u Redmi 9. Čtyři objektivy zadního fotoaparátu s velkou nabídkou různých filtrů a režimů udělají z obyčejného focení zábavu na celý den. Pro selfie snímky je připravena vychytávka - časovač spustíte na dálku zvednutím dlaně. Baterie s velkou kapacitou umožní poslech hudby klidně týden v kuse a výkonný procesor si poradí s jakkoli náročnými programy. Díky podpoře NFC můžete nechat platební kartu doma, zatímco IR ovladač zařídí vše za vás, aniž byste museli vstát z postele.

Image Description
Image Description

Fotoaparát je připravený na vše

Se čtyřmi objektivy hlavního fotoaparátu budete fotit jako profesionál. S makro objektivem prozkoumáte svět do těch nejmenších detailů, zatímco ultraširokoúhlá kamera vám pomůže zachytit rozsáhlá panoramata. A s hloubkovým objektivem vytvoříte umělecký portrét během chvilky.

Jednodušší focení selfie

Fotíte se rádi s přáteli, ale nebaví vás pořád běhat ke spoušti, abyste nastavili časovač? V Xiaomi tento problém vyřešili - nyní stačí k aktivaci spouště zvednout dlaň. A pokud rádi experimentujte, vyzkoušejte tvoření zábavných videí v režimu Kaleidoskop.

Kvalitní obraz i zvuk

Téměř přes celou přední stranu se roztahuje 6,53" obrazovka s nízkým vyzařováním modrého světla, rozlišením 1080p a živoucím zobrazením každého odstínu. Na spodní straně telefonu je mikrofon s potlačením šumu, což oceníte hlavně při telefonování nebo nahrávání videí.   

Snazší život díky Redmi 9  

Osmijádrový procesor se 2 Ghz dosahuje oproti předchozí generaci o 82 % vyšší rychlosti a má o 107 % lepší celkový výkon. Teď můžete pracovat klidně v několika aplikacích naráz nebo se pustit do náročné hry. Každodenním usnadněním je i podpora plateb z mobilu skrze NFC a také IR ovladač, díky kterému můžete snadno ovládat chytrá zařízení ve vaší domácnosti. 

Image Description
Image Description

Velkokapacitní baterie

O vaše maximální pohodlí při používání smartphonu se stará také 5020mAh baterie, která má dostatek energie na 185 hodin přehrávání písniček nebo 19 hodin filmů. Se zapnutou GPS vydrží na jedno nabití 19 hodin a telefonovat můžete v kuse klidně 31 hodin.

Pastva pro oči

Jedinečné zpracování zadní strany dodává telefonu Redmi 9 elegantní a zajímavý vzhled. Kruhový design zvýrazní čtyři objektivy a jasné barvy upoutají pozornost i uprostřed davu. Vybírat můžete ze tří barevných variant - modré, zelené nebo černé.

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,53 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky