Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Velký displej plný barev je umístěn v překvapivě tenkém těle a malý prostor nechává jen pro přední fotoaparát. Obrazovka s vysokým rozlišením pracuje plynule a díky okolním snímačům upravuje jas tak, aby pohled na displej byl vždy příjemný. Trojitý zadní fotoaparát zvládne ultraširokoúhlé i makro focení a pro natáčení videí má připravené nepřeberné množství režimů, se kterými si užijete plno zábavy. Nechybí baterie s dlouhou výdrží a rychlým nabíjením, kvalitní reproduktory a čtečka otisků prstů chytře schovaná v odemykacím tlačítku.

Image Description
Image Description

Menší telefon s větším displejem

Co největší displej a zároveň co nejlehčí a nejmenší tělo telefonu? Tento nelehký úkol se vývojářům v Xiaomi povedl na jedničku. Mi 11 Lite je na šířku tlustý pouhých 6,81 mm a kamera přečnívá jen o 1,77 mm. 6,55" displej má kolem sebe miniaturní rámeček s tloušťkou 1,88 mm a přední kamera je umístěna v tečkovitém výřezu. Zkrátka na telefonu nenajdete ani milimetr zbytečného prostoru.

Barvy jako ve skutečnosti

Prohlížení fotografií i sledování filmů na displeji AMOLED získá úplně jiný barevný rozměr. Díky technologii TrueColor, 10bitové barevné hloubce a barevnému gamutu DCI-P3 získají barvy naprosto reálné podání. Navíc je přichystán speciální režim pro čtení a pro příjemnější sledování na přímém slunečním světle.

Image Description
Image Description

Po všech stránkách dokonalý displej

Díky 90Hz obnovovací frekvenci displeje se veškerý obsah obrazovky bude pohybovat naprosto plynule, zatímco 240Hz vzorkovací frekvence zajistí okamžitou odezvu na dotyk vašeho prstu. Kromě plynulého obrazu vás čeká ještě více barevných detailů s funkcí HDR10 a vysoké rozlišení Full HD+.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky