Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 Plus nabízí tradičně skvělý poměr ceny a výkonu. Proti modelům GT1 a GT1 Pro se vyznačují zejména přítomností čipu od Qualcommu, což umožnilo implementaci kodeku AptX, který z omezené propustnosti Bluetooth dostane lepší kvalitu zvuku. Jinak se v podstatě od ostatních Haylou modelů moc neliší a nabízí tradiční vlastnosti, jako dlouhou výdrž baterie, podporu dotykového ovládání na každém ze sluchátek, podporu kodeku AAC, master-slave switch, kdy každé ze sluchátek může sloužit coby primární aj.

Image Description
Image Description

Hlavní parametry sluchátek

Qualcomm procesor s podporou kodeku AptX

Možnost handsfree volání

Podpora hlasových asistentů Siri nebo Google Assistant

Skvělá výdrž baterie – až 18 hodin s nabíjecím pouzdrem

Kvalitní zvuk a jednoduché párování díky Bluetooth 5.0

Voděodolnost úrovně IPX5 si poradí s deštěm i potem

Lehká a ergonomická konstrukce vhodná i pro sport

Telefonujte s volnými rukami

Vestavěný mikrofon a tlačítko umožňují kdykoliv přijmout hovor pouze jedním dotykem. Stejně tak můžete ovládat třeba i přehrávání hudby. To že vždy dobře uslyšíte nehledě na okolní podmínky zaručuje technologie inteligentního potlačování šumu (DSP).

Bezproblémové párování

Bezdrátová komunikace je zajištěna standardem Bluetooth 5.0, který přináší vyšší kvality zvuku s menší latencí a lepší stabilitu spojení. V otevřeném prostoru bez rušení se můžete vzdálit na 10 až 15 metrů od připojeného zařízení. Automatické párování s telefonem proběhne ihned po vyndání sluchátek z pouzdra.

Image Description
Image Description

Výdrž, která nezklame

Na plné nabití sluchátka vydrží fungovat až 5 hodin. S pouzdrem můžete v reálných podmínkách docílit výdrže kolem 18 hodin. Pouzdro pak opět dobijete klasicky z elektrické sítě a za pomocí USB kabelu zhruba za 2 hodiny.

Moderní a elegantní design

Samotná sluchátka váží pouze 8 gramů, a navíc mají opravdu krásný design. Při běhu vás tak určitě nebudou zpomalovat a při chůzi ve městě se za ně nebudete muset stydět. Xiaomi navíc deklaruje, že sluchátka odolají dešti, sněhu i zásahu tryskající vodou.

Balení obsahuje

Sluchátka Haylou GT1 Plus

Nabíjecí pouzdro

Nabíjecí kabel

3× silikonové špunty různých velikostí

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon