Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Pohodlí pro vaše oči

Vychutnání si pohodlnějšího vizuálního zážitku je z předchozího popisu již samozřejmostí... ale co dál vám Xiaomi 11 Lite 5G NE nabídne? Třeba dva speciální režimy, díky kterým bude pohled do mobilního zařízení ještě přívětivější. Režim čtení 3.0 se postará o menší vyzařování modrého světla, aby zbytečně nepoškozovalo váš zrak, a režim slunečního světla 3.0 se postará o skvělou viditelnost i na přímém slunci. Zapomenuto nebylo ani na 360stupňový ambientní světelný senzor, který se postará o efektivní úroveň jasu vzhledem ke světelným podmínkám, ve kterých se právě nacházíte. Xiaomi myslí na vás i na vaše zdraví!

Image Description
Image Description

Zachovejte každičký okamžik

A staňte se režiséry svých životů! Zadní strana Xiaomi 11 Lite 5G NE je tvořena triple kamerou ve složení 64Mpx hlavního fotoaparátu, 8Mpx ultraširokoúhlého fotoaparátu a 5Mpx telemakro objektivu. Díky této "svaté" trojici zachytíte i vtipné momenty, které nečekáte. A můžete i natáčet. Pouhé jedno kliknutí stačí na zapnutí kinematografické umělé inteligence, díky které posunete svá videa na vyšší úroveň. Počítat také můžete se speciálními filmovými efekty, ke kterým řadíme zmrazení času, kouzelný zoom, noční časosběrné snímání, video se zmrazeným snímkem, zpomalenou závěrku či paralelní svět. A díky nočnímu režimu zachytíte krásu všedních i nevšedních dní, tedy nocí. Přední selfie kamera se pak postará o to, abyste vynikli i vy!

Mimořádná rychlost 5G

Podpora 5G rychlosti se již pomalu stává samozřejmostí všech mobilních telefonů a ani Xiaomi 11 Lite 5G NE, jenž můžete zakoupit u nás na e-shopu www.xm.cz, není výjimkou. Díky 5G internetovému připojení můžete být ihned ve spojení se světem a vždy o kousek napřed! O veškerý výkon a rychlost, které při tomto internetovém připojení potřebujete, se postará integrovaný procesor Qualcomm Snapdragon 778G, až 8 GB RAM a baterie s kapacitou 4250 mAh.

Image Description
Image Description

Už žádné kompromisy

U nás je dělat nemusíte! Xiaomi 11 Lite 5G NE je vybaveno duálními reproduktory, díky kterým získáte plnohodnotný zvuk. Vysokokapacitní baterie se pak postará až o 16 hodin přehrávání videa či 104 hodin přehrávání hudby. A pokud vám přeci jen dojde šťáva, stačí telefon připojit k 33W rychlé nabíječce a zase budete ve spojení. Nechybí ani boční snímač otisků prstů pro snadné odemykání, multifunkční NFC pro jednodušší a chytřejší způsob provádění transakcí či technologie tepelné trubice pro účinné odvádění tepla. Tak co říkáte? Bude váš?

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6.55 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky