Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Proč vybrat vivo Y21?

Velký displej 6.51" s kapkovitým výřezem.

Vysokokapacitní baterie 5000 mAh.

8jádrový procesor Mediatek Helio P35.

Operační paměť 4 GB RAM a 1 GB navíc díky technologii rozšířené RAM 2.0 (softwarové řešení),

Přihlášení pomocí boční čtečky otisků a identifikace tváře.

6.51" displej Halo FullView s ochranou zraku

Velký displej Halo FullView s úhlopříčkou 6.51 palce, širokoúhlým poměrem stran 20:9 a rozlišením HD+ (1600 × 720) vás doslova pohltí. Díky moderní technologii obrazovka září barvami a překypuje křišťálově čistými detaily. Dokonale se tak hodí pro hraní her i sledování videa. Inteligentní režim ochrany zraku filtruje škodlivé modré světlo a snižuje tak namáhání očí.

Image Description
Image Description

Boční čtečka otisků prstů

S čtečkou otisků prstů umístěnou na boku přístroje odemknete telefon v okamžiku. Toto nové inteligentní řešení je přizpůsobené každodennímu používání a je zárukou rychlého a intuitivního odemykání. Další možností, jak telefon během zlomku sekundy odemknout, je technologie Face Wake.


5000mAh baterie + 18W technologie Fast Charge

S 18W technologií Fast Charge nabijete baterii o kapacitě 5 000 mAh velmi rychle. Starosti s baterií tak můžete pustit z hlavy, protože telefon snadno dobijete podle potřeby v průběhu dne. Pomocí funkce reverzního nabíjení můžete z telefonu mimo domov nabíjet i jiná zařízení.

Procesor Helio P35 a technologie Extended RAM 2.0

Díky procesoru Mediatek Helio P35 a paměti 4GB + 1 GB Extended RAM 2.0 na modelu Y21 hladce poběží multitasking i náročnější hry. Můžete tak instalovat a spouštět větší množství aplikací. Interní paměť 64 GB lze dále rozšířit díky slotu na microSD karty, takže se vám do telefonu snadno vejdou všechny filmy, hudba, fotky a videa, co máte rádi.

iManager – tvůj mobilní asistent

Všímavý iManager vás zbaví nudných každodenních úkolů. V noci se sám postará o optimalizaci telefonu nebo kontrolu případných problémů. iManager udržuje váš telefon v kondici, zatímco si užíváte bezstarostného spánku.

Multi-Turbo 5.0

Exkluzivní technologie vivo Multi-Turbo 5.0 obsahuje funkce, které pracují na základní úrovni operačního systému a využívají umělou inteligenci, která dokáže předpovídat neobvyklé stavy systému (často zapříčiněné aplikacemi ostatních vývojářů) a proaktivně jim předcházet. Rychlejší přenos dat, účinnější chlazení, bezproblémově fungující AI funkce a nerušené hraní her – to je sen každého majitele nového telefonu.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový IPS displej telefonu vivo Y21 má velikost 6.51" a rozlišení 1600 x 720 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Mediatek Helio P35 doplněný o 4 GB operační paměti, interní paměť 64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je zadní dvojitý fotoaparát s rozlišením 13+2 Mpx doplněný o přední 8 Mpx selfie kameru. Přístroj je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0 a Wi-Fi ac. Díky integrovanému přijímači GPS/ Glonass lze telefon využít k navigaci. Potěší také funkce boční čtečky otisků a identifikace tváře. Podporuje mobilní sítě 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh. Operační systém Android (Funtouch OS).

Telefon/Tablet
Systém Android 11
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky