Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 4 vám zprostředkují cenné informace o vašem zdravotním stavu a životosprávě. S jejich pomocí můžete zjistit procento tělesného tuku či kosterního svalstva nebo počet spálených kalorií během denní aktivity. Hodinky vám rovněž pomohou zlepšit kvalitu vašeho spánku. Inovativní Samsung BioActive Sensor vám všechny informace nabídne v reálném čase – stačí si jen vybrat z nabídky aktivit, začít měřit a vyhodnocovat. Můžete vyzkoušet také skupinové výzvy a motivovat se s přáteli navzájem.

Image Description
Image Description

Variabilní design

Vzhled svých Samsung Watch 4 si můžete přizpůsobit zcela podle sebe. Vyberte si řemínek dle vašich barevných preferencí, díky němuž působivě vynikne efektní kovové orámování Armor Aluminium. Zkuste třeba model doplněný koženým řemínkem Hybrid Leather, nebo klasickým sportovním řemínkem, který zajistí komfort a odolnost proti potu. Přizpůsobit si můžete i ciferník hodinek, který můžete měnit klidně každý den. Můžete vybírat mezi digitálními a analogovými ciferníky doplněnými pestrou paletou barev, pozadí a fontů.

Měření kvality spánku

Hodinky analyzují vaše spánkové fáze, množství a kvalitu spánku, ale dokáží rozpoznat i vzorce chrápání a zkontrolovat hladinu kyslíku v krvi. Všechny tyto údaje vám zprostředkují klíčové informace, na jejichž základě můžete zlepšit kvalitu vašeho spánku.

Image Description
Image Description

Kontrola vašeho zdraví

Senzor Samsung BioActive změří v reálném čase krevní tlak a EKG. Sofistikované senzory mohou odhalit abnormální srdeční rytmus a frekvenci pomocí EKG. Získaná data není problém snadno odeslat rovnou do vašeho mobilního telefonu, odkud je můžete jednoduše sdílet.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky