Samsung

Samsung Galaxy S22 S901B 8GB/128GB Phantom Black

Distribuce: EU

  • Android 12
  • 50 MPX
  • 5G
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
12 185 Kč
11 991 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Chytrý telefon s jedinečným designem zaujme na první pohled. Veliký displej i zadní strana jsou chráněny odolným sklem a boky chrání pancéřový hliník. Navíc smartphonu nevadí ani voda nebo prach. Skvěle vybavený fotoaparát disponuje třemi zadními objektivy a jedním selfie objektivem. Umí fotit v noci, eliminovat stín, nahrávat na všechny fotoaparáty současně nebo zpětně odstranit nežádoucí objekty. Zabezpečení Samsung Knox se postará, aby se k vašim souborům nedostalo žádné nebezpečí. Potěší vás také rychlonabíjení, reverzní nabíjení nebo zase o něco rychlejší procesor.

Image Description
Image Description

Čtyři barvy, jeden design

Elegantní telefon s velikým displejem má tenké rámečky a leštěný rám. Celkový design dotváří jednobarevný kryt na fotoaparát. Vyrábí se hned ve čtyřech barevných provedeních - čisté Phantom White, elegantní Phantom Black nebo jemné Pink Gold či temné Green.

Čtyři objektivy, dva fotoaparáty

Zadní fotoaparát má připravené hned tři objektivy - 12Mpx ultraširokoúhlý, 50Mpx s velkým snímačem a 10Mpx teleobjektiv. Pro selfie fotografie je na přední straně připraven 10Mpx objektiv. 

Image Description
Image Description

Režim Nightography

Chytrý telefon je vybaven i na noční focení. Snímač Big Pixel přitahuje světlo většími pixely, zatímco sklo Super Clear Glass minimalizuje odlesky. Funkce Night Solution redukuje šum a automatická snímková frekvence rozpozná okolní podmínky, podle kterých nastaví optimální počet snímků za sekundu. Noční snímky budou nyní hýřit barvami a díky skvělé světelnosti na nich rozpoznáte každý detail.

Telefon/Tablet
Systém Android 12
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
HDMI ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,8 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky