Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon od společnosti Samsung vás jednoznačně uchvátí svým fotoaparátem. S 64Mpx objektivem zachytíte každý detail tak ostře a živě, že nebudete věřit svým očím. Fotografie si můžete přibližovat a nacházet na nich další a další maličkosti, kterých jste si při focení vůbec nevšimli. Skvělé rozlišení má také video, které disponuje několika různými režimy a vychytávkami. To vše je zabezpečené inovovanou technologií Knox, která do telefonu nepustí nic, co tam nepatří.

Spoustu energie na celý den

Velkokapacitní 4 500mAh baterie se postará o dostatek energie i během náročných dní plných schůzek a telefonátů. Kromě toho se zabudovaná inteligentní technologie přizpůsobuje vašim zvyklostem a stále se učí vaše preference, takže dokáže zajistit ještě lepší výkon a zároveň maximálně šetřit baterii. A ta vám tak vydrží ještě o něco déle.

Image Description
Image Description

Hlavní fotoaparát disponuje čtyřmi objektivy a neuvěřitelným rozlišením 64 Mpx. Navíc můžete obraz až třikrát opticky přiblížit a objevit tak detaily, o kterých jste neměli ani tušení. Při špatných světelných podmínkách pořídí inteligentní technologie několik snímků, které sloučí do jednoho. Tak je možné minimalizovat rozostření i šum a maximálně zvýraznit všechny objekty na fotografii.

Připravte se na budoucnost videa

Šestnáctkrát detailnější videa, než na jaká jste byli doposud zvyklí ve Full HD? S 8K rozlišením se tento neuvěřitelný sen stává realitou. Snadno můžete točit videa se špičkovou kvalitou, která se stanou hitem mezi vašimi přáteli. Navíc je možné z videa získat fotografie s rozlišením 33 Mpx a tak budete mít své nejmilejší vzpomínky zachycené jak na videu, tak i na snímku.

Stabilní snímky i z ruky

K ještě lepším výkonům fotoaparátu napomáhá i optická stabilizace a větší senzor. I dobrodružné a sportovní zážitky zachytíte nyní tak ostře a živě jako profesionální kameraman. Stačí aktivovat mód Super Steady a telefon už vše obstará za vás. 

Zachyťte jeden okamžik několikrát

Dalším vylepšením je režim Single Take. Po jeho aktivaci stačí přibližně deset sekund pohybovat telefonem tak, abyste zachytili celou scénu. Umělá inteligence mezitím pořídí několik krátkých videí a fotografie z různých úhlů a s různým nastavením. Vy si tak můžete z výsledné galerie vybrat to, co se vám nejvíce líbí. 

Image Description
Image Description

Ještě větší obraz

Detailní 6,7" displej s technologií AMOLED a naprosto plynulou obnovovací frekvencí 120 Hz roztáhli vývojáři přes celou čelní stranu smartphonu. Selfie fotoaparát je vsazený přímo do displeje a miniaturních rámečků okolo si ani nevšimnete. Obrazovka navíc vyzařuje menší množství škodlivého modrého světla, takže vás ani při dlouhodobé práci nebudou bolet oči. Pro maximální pohodlí a co nejrychlejší odemykání je čtečka otisků prstů zabudovaná přímo v displeji.

Zabezpečený

Vše, co se týká smartphonu Samsung Galaxy S20+ je v maximálním bezpečí. Ke svým souborům se dostanete jen po zadání předem nastaveného PINu, hesla nebo gesta. Veškeré zabezpečení prošlo inovací a je ještě spolehlivější než dříve. Software i hardware je chráněn bezpečnostní technologií Knox, která odolá všem útokům.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 3200 x 1440 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,7 GHZ
Velikost RAM paměti 12288 MB
Hodiny/hodinky