Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Komfort prémiového designu

Úhlopříčka s 6,7 palci, prémiový displej až k samým okrajům, elegantně tvarované hladké linie. Galaxy Note20 vás svojí podmanivou obrazovkou uchvátí na první pohled. Jeho design vám poskytne maximálně komfortní zážitek z používání sofistikovaných funkcí či profesionální fotografické výbavy.

Smartphone a PC v perfektní symbióze

Užijte si aplikace ze smartphonu také na vašem počítači. Prostřednictvím nabídky Start nebo hlavního panelu budete mít po ruce vše, co potřebujete – notifikace, zprávy, fotografie a další důležitý obsah.

Image Description
Image Description

Více než jen pero

S Galaxy Note20 budete mít poznámkový blok s perem vždy po ruce. S Pen se pyšní neuvěřitelně nízkou latencí s 2× rychlejší odezvou oproti předchozí generaci, a přináší tak dokonale autentický zážitek, jako byste psali běžným perem. Nechybí ani Bluetooth připojení, které z pera vytváří dálkový ovladač, nebo praktické ovládání gesty. Ať už skicujete či píšete poznámky, můžete se spolehnout na precizní přesnost každého vašeho tahu.

Zažívejte epická vítězství

Bavte se gamingem na Galaxy Note20 kdykoli a kdekoli vás zrovna napadne. S Xbox Game Pass Ultimate budou vaše oblíbené hry z Xbox k dispozici online a s ovladačem Bluetooth MOGA XP5-X Plus si vychutnáte gaming jako s vaší domácí herní konzolí. Bleskový procesor, upgradovaný chladicí systém a Wi-Fi optimalizace vás posunou o několik levelů vpřed.

Profi fotky a videa na dosah

Galaxy Note20 dostal do své výbavy řadu pokročilých nástrojů pro tvoření okouzlujících snímků a videí. Využijte při nahrávání 3× optický zoom či 30× Super Resolution Zoom a propůjčte svým videozáznamům nevídaně dynamické vyznění při přibližování a oddalování od objektu. Mikrofon umístěný přímo u čoček fotoaparátu propůjčí vašemu videu prémiový zvuk, který povznese úroveň vaší kreativity. Samozřejmě nesmí chybět ani selfie kamerka – 10Mpx přední fotoaparát s autofokusem povznese vaši tvář do nových výšin.

Pro nikdy nekončící inspiraci

Teplé letní večery vybízejí ke spontánním nočním akcím. Nezapomeňte s sebou Galaxy Note20, se kterým pořídíte skvělé fotky nejen přes den. Speciální Noční režim si poradí se zhoršenými světelnými podmínkami a složením několika snímků v jedinou fotografii zaručuje špičkovou kvalitu hodné profesionálů.

Image Description
Image Description

Video a fotografie zároveň? Pro smartphone od společnosti Samsung žádný problém. Zachyťte celou akci na video ve špičkovém rozlišení 8K, na časové ose najděte moment, který chcete proměnit ve snímek, a pomocí jednoduchého výřezu vytvořte špičkovou fotku s ostrými detaily.

Snadná editace videí

Natáčejte a upravujte přímo v telefonu. Zařízení nabízí rozmanitou nabídku praktických funkcí, které můžete používat přímo během vytváření videa. Vyzkoušejte třeba slow motion videa se 120 snímky za vteřinu nebo zajímavé zvukové efekty s izolovaným Bluetooth mikrofonem.

Více energie, více možností

S Galaxy Note20 vám šťáva jen tak nedojte. Společnost Samsung osadila zařízení 4 300mAh baterií, díky které zůstanete online od rána do večera. A dokonce ani pak mu síly nedojdou, a vy si tak můžete užít další díl oblíbeného seriálu nebo přečtení další kapitoly vašeho e-booku bez nutnosti dobíjení.

Telefon/Tablet
Systém Android
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,9 palce
Rozlišení displeje 3040 x 1440 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 108 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,73 GHZ
Velikost RAM paměti 12288 MB
Hodiny/hodinky