Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Co nabídnou?

Odolnost IPX7 proti potu, dešti i ponoření do 1m na 30 minut

Precizní zpracování s ergonomickým tvarem

Funkce Buds Together

Ochranné pouzdro s 20 hodinami energie navíc

Rozhraní USB-C

Vysoká výdrž až 8 hodin

Moderní funkce

Ohromující zvuk

Dvoupásmové reproduktory s 11 mm měničem nabízejí vyvážený zvuk a širokou frekvenční odezvu spolu s plnými basy. 6,5mm výškový reproduktor s nízkým zkreslením zprostředkuje měkké výšky, čistý zvuk a široké prostorové ozvučení. Vzduchový otvor snižuje okluzi pro prostorový zvuk

Inteligentní ANC

Tato funkce redukuje externí hluk z okolí až o 99 %, což potvrzuje i certifikace UL Verification. Nabízí možnost nastavení stupně odhlučnění, úrovně ANC zvyšují nebo snižují ruchy kolem, můžete přepnout na vysokou v hlučném autobuse nebo nízkou v tiché knihovně, bez změny hlasitost.

Image Description
Image Description

Přepínejte bez problémů

Automatické přepínání Galaxy Buds Pro zjistí, co je nejdůležitější, a okamžitě přesune připojení k danému zařízení. Když tedy sledujete film na tabletu a telefonujete, sluchátka přepnou zvuk na váš telefon. Jakmile zavěsíte, sluchátka se bezproblémově připojí zpět k tabletu. Můžete s přehledem přeskakovat z jednoho zařízení na druhé, aniž byste se dotkli obrazovky.

Hi Bixby

Inteligentní asistent umožňuje vyslovit příkazy k vytočení telefonního čísla nebo změně hudby mezi zařízeními Samsung. Můžete dokonce přepínat vyslovením jejich názvu a aktivovat nebo vypnout ANC či ambientní režim.

Funkce Buds Together

Umožní připojit k telefonu dvě sady Galaxy Buds Pro současně, takže můžete oba poslouchat svůj společný playlist ve špičkové zvukové kvalitě.

Maximální komfort

Ergonomický tvar sluchátek zmírňuje tlak v uchu i při dlouhém poslechu. Průduchy totiž vyrovnávají tlak v uchu a zvyšují proudění vzduchu. Proto je nošení sluchátek přirozené a komfortní. V balení jsou 3 různé velikosti silikonovýh nástavců do uší (S,M,L), tím pádem si vybere každý posluchač.

Image Description
Image Description

Čistý hlas v hovorech

Samsung Galaxy Buds Pro jsou vybavena vestavěnými mikrofony pro dokonalý beamforming. Vysoký mikrofon SNR jasně zachycuje hlas uživatele, druhý vnitřní se skládá z jednotky snímání hlasu a mikrosíťky s komorou ty blokují zvuk větru během hovorů.

Klíčové vlastnosti

Bezdrátová sluchátka s funkcí inteligentního potlačení hluku ANC s nastavitelným stupněm odhlučnění, předpokládaná výdrž až 8 hodin přehrávání s pouzdrem až 20 hodin navíc. Odolná vůči potu, dešti i ponoření do vody (30 minut v 1m), bezdrátová technologie Bluetooth 5.0, velikost měniče 11mm, komfortní nošení, integrovaný mikrofon s redukcí šumu, Hands-free volání, ochranné nabíjecí pouzdro s LED kontrolkou, rozhraní USB-C.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky