Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Displej, který vás přenese do jiného světa

Displej telefonu SAMSUNG Galaxy A72 vás díky svému špičkovému obrazu naprosto vtáhne do všeho, co právě sledujete. Jeho kouzlo spočívá v moderních technologiích, které mu dodávají neuvěřitelné barvy a zajišťují, že nabídne optimální obraz z jakéhokoliv úhlu. Další předností je velikost displeje 6.7" a neobvyklé rozlišení 2400 x 1080, díky kterému budete mít krásně jemný obraz. Displej společně s elegantním tělem vytvářejí kombinaci, z níž nebudete moci spustit svůj zrak.

Image Description
Image Description

Brilantní výkon 8 jader

O vysoký výkon telefonu Samsung se stará 8jádrový procesor na frekvenci 2.3 GHz, podpořený 8 GB operační paměti. Díky tomu si na 6.7" displeji vychutnáte grafický festival i v náročných hrách a ani více spuštěných aplikací naráz nebude představovat vůbec žádný problém.

Telefon, o kterém v kapse ani nevíte

Důležitou roli při výběru telefonu hraje také celková hmotnost, která v případě telefonu SAMSUNG Galaxy A72 činí 203 gramů. To znamená, že ani při dlouhodobé práci s telefonem nebudete v rukou pociťovat únavu a během přenášení po kapsách jej takřka nebudete vnímat.

Gigant pro velké úkoly

Ohromný pracovní prostor 6.7 palce, na kterém se nemusíte bát rozjet ani ty nejnáročnější úkoly, přináší mobilní telefon SAMSUNG Galaxy A72. Mějte vždy absolutní přehled a prohlížejte web, pište si poznámky nebo hrajte hry s nevídaným komfortem. Hledáte-li zařízení s funkcemi telefonu a takřka vlastnostmi tabletu, Samsung naplní všechny vaše požadavky beze zbytku. Rozměry telefonu přesto nejsou nikterak závratné, jak by se mohlo zdát - činí 165 mm na výšku, 77.4 mm na šířku a 8.4 mm do hloubky.

Úložný prostor pro vaše data

Všechna vaše data lze ukládat do vnitřní úložné paměti telefonu SAMSUNG Galaxy A72 o přepychově vysoké kapacitě 256 GB. To vám poskytne dostatek důležitého prostoru pro vaše kontakty, aplikace, fotografie, hudbu, videa i hry. Je však potřeba pamatovat na to, že určitou část kapacity si pro sebe vždy zabírá operační systém.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti


6.7" Super AMOLED displej 2400 x 1080 (FHD+) / 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 720G 2.3GHz / Operační paměť 8GB RAM / Interní paměť 256 GB / 64MPx fotoaparát / Konektivita LTE (4G), UMTS (3G) / Funkce Bluetooth, Dual-SIM, GPS, NFC, Wi-Fi / Čtečka otisku prstů, Čtyřnásobný fotoaparát, Voděodolný / Hmotnost 203 g / Rozměry 77.4 x 165 x 8.4 mm / Kapacita baterie 5000 mAh / Operační systém Android 11 / Černá

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky