Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Na pohled krásný telefon, který je nabitý těmi nejlepšími technologiemi. Opravdu veliký displej AMOLED je jako stvořený na sledování filmů nebo hraní her. Při fotografování si budete díky skvělému vybavení připadat jako profesionál a budou tomu odpovídat i výsledné snímky a videa. Také náruživí hráči si s telefonem Samsung Galaxy A71 přijdou na své - už tak špičkový výkon ještě podpoří speciální režim Game Booster, se kterým si hraní užijete ještě o něco více. Vývojáři se postarali i o maximální zabezpečení a to jak hardwaru, tak softwaru. Kromě toho přidali odemykání pomocí otisku prstu, které je bezpečné, rychlé a jednoduché. Zlatým hřebem je asistent Bixby, který už nedočkavě čeká na vaše první povely.

Image Description
Image Description

Čtyři objektivy pro každou příležitost

Hlavní 64Mpx objektiv zvládne zachytit každý důležitý moment vašeho života tak ostře a živě, že si při prohlížení fotografií vybavíte zážitek do nejmenších detailů. 12Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát přenese přesnou repliku toho, co vidíte, do jedné fotografie. S 5Mpx makro objektivem vše prozkoumáte do nejmenších detailů. Další 5Mpx snímač, tentokrát hloubky ostrosti, pomůže s rozostřením pozadí tak, aby vynikl fotografovaný objekt.

Svižný, rychle nabitý a s velkou pamětí

Baterie se 4 500 mAh s vámi udrží krok po celý den. Díky 25W rychlonabíječce vám k plnému dobití bude stačit pauza na oběd. Osmijádrový procesor s 6GB RAM pamětí zase hlídá bezchybný výkon a rychlé reakce celého systému. Na všechny vaše oblíbené hry, filmy i aplikace je připravené úložiště se 128 GB, které si můžete ještě rozšířit paměťovou kartou.

Game Booster

Pro milovníky her je připravená funkce Game Booster, se kterou bude každá hra ještě o něco zábavnější. Kromě zajištění plynulého výkonu dokáže i upravovat teplotu, využití baterie, teplotu a paměť. Díky tomu bude výkon telefonu během hraní opravdu maximální.

Image Description
Image Description

Maximální displej, maximální zábava 

Maximální displej téměř bez rámečků pozvedne sledování každého filmu na úplně jinou úroveň. Hraní her, surfování po internetu i videohovory budou nyní ještě zábavnější. Živé a plné barvy zobrazovací technologie AMOLED vás bleskurychle vtáhnou do děje a užijete si tak plnohodnotně každou sekundu.

Ergonomicky tvarovaný elegán

Design telefonu je uzpůsobený tak, abyste s ním mohli pohodlně manipulovat jen jednou rukou s minimálním rizikem pádu na zem. Zároveň je každý detail provedený tak precizně, že se do něj okamžitě zamilujete. Ať už si zvolíte černou, stříbrnou nebo modrou variantu, na lesklý vzhled s neotřelým vzorem se budete těšit každý den.

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky