Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Elegantní design telefonu vás upoutá na první pohled. Lesklý holografický vzhled, oblé strany a veliká 6,5" obrazovka vyniknou v kanceláři stejně tak jako na festivalu. Samsung Galaxy A21s se pohodlně drží a příjemně se s ním manipuluje. Na trh přišel ve čtyřech barvách - červené, modré, bílé a černé.


Image Description
Image Description

Displej Infinity-O je stvořený pro sledování filmů. Téměř bezrámečkový design přední strany smartphonu vám umožní přehrávat videa bez jakýchkoli rušivých elementů. Díky skvělému rozlišení a živým barvám se okamžitě ponoříte do děje na obrazovce.

Celkem čtyři různé objektivy čekají na to, až je budete potřebovat. Hlavní čočka s vysokým rozlišením 48 Mpx se hodí na každodenní focení, kdy zabere i ty nejmenší detaily naprosto realisticky a živě. Ultraširokoúhlý 8Mpx objektiv využijete při focení rozměrných objektů, zatímco 2Mpx makro objektiv je naopak skvělý na focení miniatur z velké blízkosti. A 2Mpx hloubkový snímač nechá vyniknout tomu hlavnímu a okolí jemně rozostří pro větší efekt.

Image Description
Image Description

V obrazovce je zasazen přední 13Mpx fotoaparát, se kterým bude vytváření selfies ještě zábavnější. Připraveno je množství filtrů a módů, se kterými dosáhnete skvělého výsledku při každém focení. A nechybí ani funkce Živé zaostření pro rozostření pozadí. 

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky