Samsung

Samsung A047F Galaxy A04s 3GB/32GB Black

Distribuce: EU

  • Android 12
  • Velikost displeje 6,5
  • Rozlišení hlavního fotoaparátu 50 Mpx
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
2 850 Kč
2 791 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH
Barevné variace

Popis produktu

Pořizujte fotografie jako profesionál s hlavním 50Mpx fotoaparátem a jeho 2Mpx pomocníky. Působivé autoportréty vyfotíte pomocí 5Mpx předního fotoaparátu a následně si je můžete prohléhnout na 6,5palcovém Infinity-V displeji. Technologie HD+ zajistí dokonalou ostrost všech vašich zachycených momentů. Díky internímu úložišti, které můžete navýšit pomocí microSD karty, se k nim budete moci kdykoli vracet. O bezpečí všech vašich osobních dat, se postará bezpečnostní platforma Samsung Knox. Osmijádrový procesor, 3GB RAM a vysokokapacitní baterie ve slušivém a minimalistickém kabátu dělají z Galaxy A04s smartphone, který s vámi bude držet krok.

Minimalismus s maximálním komfortem

Estetika, pohodlí a snadné ovládání se snoubí v jeden elegantní celek - Galaxy A04 s rozsáhlým 6,5palcový Infinity-V displejem, který vám padne do dlaně jako ulitý. Vybírejte ze čtyř módních barev - Black, Green, White nebo Copper.

Kouzlo tří fotoaparátů

Hlavní 50MPx fotoaparát zachytí svět kolem vás jasně a ostře, díky 2Mpx makro objektivu nepřijdete o kouzlo žádného detailu a s předním 5MPx fotoaparátem pořídíte oslnivá selfíčka. Přirozený bokeh efekt se pak postará, aby každý detail i autoportrét vynikl a vystoupil do popředí.

Hloubka ostrosti pod kontrolou

Pořizujte kvalitní a přirozené portréty. Hloubku rozostření pozadí za objektem snadno doladíte jednoduchým dotykem pomocí 2Mpx Depth fotoaparátu.

Dostatek místa pro vzpomínky

Interní úložiště o velikosti 32 GB uchová všechny vaše zachycené momenty. Abyste ale nemuseli zvažovat, který záběr si ponechat, můžete paměť rozšířit až na 1 TB pomocí microSD karty.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 12
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje PLS
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 32 MB
Hodiny/hodinky