Samsung

Samsung A047F Galaxy A04s 3GB/32GB Black

Distribuce: EU

  • Android 12
  • Velikost displeje 6,5
  • Rozlišení hlavního fotoaparátu 50 Mpx
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
2 850 Kč
2 791 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH
Barevné variace

Popis produktu

Pořizujte fotografie jako profesionál s hlavním 50Mpx fotoaparátem a jeho 2Mpx pomocníky. Působivé autoportréty vyfotíte pomocí 5Mpx předního fotoaparátu a následně si je můžete prohléhnout na 6,5palcovém Infinity-V displeji. Technologie HD+ zajistí dokonalou ostrost všech vašich zachycených momentů. Díky internímu úložišti, které můžete navýšit pomocí microSD karty, se k nim budete moci kdykoli vracet. O bezpečí všech vašich osobních dat, se postará bezpečnostní platforma Samsung Knox. Osmijádrový procesor, 3GB RAM a vysokokapacitní baterie ve slušivém a minimalistickém kabátu dělají z Galaxy A04s smartphone, který s vámi bude držet krok.

Minimalismus s maximálním komfortem

Estetika, pohodlí a snadné ovládání se snoubí v jeden elegantní celek - Galaxy A04 s rozsáhlým 6,5palcový Infinity-V displejem, který vám padne do dlaně jako ulitý. Vybírejte ze čtyř módních barev - Black, Green, White nebo Copper.

Kouzlo tří fotoaparátů

Hlavní 50MPx fotoaparát zachytí svět kolem vás jasně a ostře, díky 2Mpx makro objektivu nepřijdete o kouzlo žádného detailu a s předním 5MPx fotoaparátem pořídíte oslnivá selfíčka. Přirozený bokeh efekt se pak postará, aby každý detail i autoportrét vynikl a vystoupil do popředí.

Hloubka ostrosti pod kontrolou

Pořizujte kvalitní a přirozené portréty. Hloubku rozostření pozadí za objektem snadno doladíte jednoduchým dotykem pomocí 2Mpx Depth fotoaparátu.

Dostatek místa pro vzpomínky

Interní úložiště o velikosti 32 GB uchová všechny vaše zachycené momenty. Abyste ale nemuseli zvažovat, který záběr si ponechat, můžete paměť rozšířit až na 1 TB pomocí microSD karty.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 12
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Hodiny/hodinky