Oppo

OPPO Reno 12 Pro 5G 12GB/512GB Nebula Silver

  • Android 14
  • Amoled Displej
  • 50Mpx Fotoaparát
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
11 991 Kč

Popis produktu

 

Vylaďte své snímky k dokonalosti

Klepnutím odstraňte z fotografií kolemjdoucí neznámé lidi a snadno odstraňte nežádoucí objekty, stačí zakroužkovat, nebo klepnout na objekty pro bezproblémové opravy fotografií. Vaše kouzelné vzpomínky, ze kterých se v okamžiku stanou dokonalé vzpomínky.

  • Umělá inteligence: na skupinových snímcích bude každý obličej vypadat fantasticky, protože umělá inteligence zvyšuje jasnost a snižuje zkreslení až u deseti osob. Díky detailům a texturám v rozlišení HD bude každá osoba vypadat jako největší hvězda.
  • AI studio: AI Studio vám umožní vytvořit neuvěřitelně vypadající snímky z jediné fotografie, ať už jde o přidání zajímavého pozadí nebo změnu účesu. Můžete dokonce pozvat přátele a vytvořit skupinové snímky.

Bez signálu s BeaconLink

Telefonujte i bez mobilního signálu. Nemožné se právě stalo skutečností. Chytrá technologie zvyšuje výkon Bluetooth, takže se stále můžete spojit s lidmi v okolí.

Designová 3D úprava

Vychutnejte si poklidnou hladinu a vlny díky této nevídané 3D designové úpravě. Tento telefon je dokonale hladký na dotek a má nádherné plynulé textury, které vás zvou do unikátního světa.

Smartphone stvořený do vaší dlaně

Špičková ergonomie a pohodlný design s nulovým tlakem jsou výsledkem desítek náročných testů v laboratoři OPPO pro zkoumání lidských faktorů a výsledkem jsou elegantní, plynulé křivky, které dokonale padnou do dlaně. Štíhlé a lehké tělo vytváří pocit, který v rukou, kapsách a taškách téměř neucítíte.

FHD+ displej s péčí o oči

Vychutnejte si dokonalý zážitek z úchvatného sledování s vizuálním dojmem ploché obrazovky v kombinaci s pohodlím při držení zakřivené obrazovky v ruce. S touto obrazovkou máte opravdu všechno.

  • Poměr obrazovky k tělu: 93,5 %.
  • Barvy: 1,07 miliardy.
  • Certifikace: HDR10+.

Corning Gorilla Glass Victus 2

Tento pokročilý skleněný materiál, který se dříve používal výhradně u špičkových vlajkových smartphonů, využívá patentovanou technologii pro zvýšení odolnosti proti pádu, poškrábání a ohnutí.

Čistá videa v rozlišení 4K

Pořizujte neuvěřitelně přirozená videa v rozlišení 4K předním nebo zadním fotoaparátem a získejte hlubší detaily, ostřejší záběry a realističtější barvy z každého záběru.

Procesor MediaTek s maximální efektivitou

Získejte více hodin na každé nabití díky světové premiéře 4nm platformy MediaTek a OPPO. Navíc až 12GB RAM a 512GB ROM eliminují jakékoli obavy o výkon nebo úložiště. 80W SUPERVOOC Flash Charge a 5000mAh baterie

Pracujte celý den bez obav. Bleskurychlé nabíjení v kombinaci s velkou baterií, která bude fungovat jako nová i po čtyřech letech.

Obsah balení:

Oppo Reno12 Pro 5G.

Datový kabel USB.

Nástroj na vysunutí SIM karty.

Stručná úvodní příručka.

Bezpečnostní příručka.

Součástí obsahu balení není adaptér.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 14
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Typ Displeje Amoled
Rozlišení displeje 1080 x 2412 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 512 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Velikos RAM Paměti 12 GB
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2.5 GHZ
Hodiny/hodinky