Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Jednoduchý mobilní telefon Nokia 150 Dual SIM

Nokia 150 Dual SIM je jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší barevný displej s dobře čitelnými znaky a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Profil přístroje Nokia 150 Dual SIM je vyveden v mírně zaobleném provedení, které se skvěle přizpůsobí dlani. Jeho pevný polykarbonátový kryt je nejen oolný, ale také skvěle vypadá.

Image Description
Image Description

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1020 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až 25 dní nebo až 22 hodin hovoru. S telefonem 150 Dual SIM se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Jednoduchý, přehledný a praktický

Jedná se o klasický telefon se základní klávesnicí, na které budete moci psát SMS a komunikovat. S tímto telefonem můžete poslouchat FM rádio, nebo využívat praktické funkce jako např. Kalkulačka, Hodiny, Kalendář, Budík, Telefonní seznam, Svítilna a další standardní funkce. Nechybí ani základní VGA fotoaparát.

Kompaktní a nenápadný

S kompaktní konstrukcí a nenápadným designem je Nokia 150 Dual SIM perfektní kombinací funkčnosti a diskrétnosti. Nepoutá pozornost a přesto dokáže uspokojit potřeby základní komunikace.

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Nokia 150 Dual SIM už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Nokia 150 Dual SIM je vybaven přehledným 2.4" barevným displejem s rozlišením 320 x 240 pixelů. Paměť telefonu je možné rozšířit pomocí paměťové karty microSD s kapacitouaž 32 GB. Pro poslech hudby je komunikátor vybaven 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Baterie nabízí kapacitu 1020 mAh, díky které přístroj vydrží v pohotovostním režimu až 25 dní a až 22 hodin hovoru. Podporovány jsou sítě GSM při frekvencích 900/ 1800 MHz. Nokia 150 Dual SIM je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth pro komunikaci s počítačem nebo sadou pro handsfree komunikaci.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Typ displeje TFT
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky