Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Mobilní telefon určený především pro seniory. 2,2“ TFT barevný displej s rozlišením displeje 176 x 220 px. Podpora micro SD až do 16 GB. Rozhraní micro USB. Podpora Bluetooth, dual SIM, kamera 0,3 MPx, baterie s kapacitou 1900 mAh. Pohotovostní režim až 340 hodin. Rozměry 120 x 57,8 x 14,2 mm.

Skvělý displej

2,2” barevný displej, uživatelsky přívětivé menu a čitelné písmo usnadňují ovládání telefonu Halo C. Výsledkem je, že telefon zajišťuje spokojenost uživatele a záruku kontaktu s blízkými.


Image Description
Image Description

Pohodlná klávesnice

Telefon má skvělou velikost do jedné ruky a velká tlačítka zaručují mimořádný komfort. Halo C disponuje Braillovým písmem na tlačítkách.

Nadčasový styl

myPhone Halo C se vyznačuje nadčasovým ergonomickým a elegantním pouzdrem. Kovový rám mu dává prestižní vzhled a také zvyšuje jeho pevnost a dále jej chrání před jakýmkoli pádem

Dlouhá provozní doba

Baterie s kapacitou až 1900 mAh zaručuje až 10 hodin nepřetržitého hovoru. Nyní můžete zapomenout na nabíječku na několik dní a telefonovat dle libosti.

Fotokontakty a fotoaparát

myPhone Halo C je vybaven fotoaparátem, díky které zachytíte nejdůležitější okamžiky. Přiřaďte fotografie vašich přátel ke kontaktům a užijte si jejich blízkost.

Image Description
Image Description

Nabíjecí stojánek

Nabíjení telefonu je velmi snadné. Nyní, abyste ho mohli používat déle, vložíte telefon zpět do nabíjecího stojánku. Sada obsahuje také tradiční nabíjecí adaptér.

Klíčové vlastnosti

Mobilní telefon určený především pro seniory. 2,2“ TFT barevný displej s rozlišením displeje 176 x 220 px. Podpora micro SD až do 16 GB. Rozhraní micro USB. Podpora Bluetooth, dual SIM, fotoaparát 0,3 MPx, baterie s kapacitou 1900 mAh. Pohotovostní režim až 340 hodin. Rozměry 120 x 57,8 x 14,2 mm.

Telefon/Tablet
Paměťová karta 16 GB
Displej
Velikost displeje 2,2 palce
Typ displeje TFT
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky