Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE

myPhone Hammer Iron 3 LTE je odolný smartphone, který vnese vzrušení do vašeho aktivního života nebo i pracovního pokud pracujete v náročném prostředí. Telefon splňuje náročné standardy pro odolnost a nabízí všechny běžné funkce klasického mobilního telefonu. S telefonem myPhone Hammer Iron 3 LTE se nemusíte obávat žádné extrémní situace.

Splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68. 

5.45" HD+ IPS displej s moderním poměrem stran 18:9.

Baterie s dlouhou výdrží.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Přístroj bude skvělým řešením do těžkých podmínek, pro outdoorové nadšence, řemeslníky a průmyslové prostředí. Telefon je ideální pro sportovní aktivity a na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Je voděodolný a prachuvzdorný s normu krytí IP68.

Solidní výkon

Hammer Iron 3 LTE vám poskytne potřebný výkon pro zábavu, komunikaci i práci. Základ tvoří 8jádrový procesor Mediatek MT6763, který je doplněn operační pamětí 3 GB. To vše podpoří interní paměť 32 GB a slot pro karty microSD. Hammer Iron 3 LTE vám tak poskytne potřebný výkon i prostor. Díky podpoře mobilního připojení LTE si můžete užívat zábavu na plný plyn.

Dlouhá výdrž

Díky baterii s vysokou kapacitou 4400mAh si můžete být jisti, že nabíječku nebudete potřebovat příliš často.

Dual SIM

Díky HAMMER Iron 3 LTE už nikdy nebudete muset řešit problém, kam s druhou SIM kartou nebo s druhým telefonem, který vám zabírá akorát tak místo v kapse a přidělává vrásky na čele. Tento smartphone je vybaven dvěma sloty pro dvě SIM karty, takže vám na vše stačí jen jedno zařízení. Ať máte druhou SIM kartu na datový tarif, nebo používáte soukromé a firemní číslo.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný chytrý telefon myPhone HAMMER Iron 3 LTE je vybaven 8jádrovým procesorem Mediatek MT6763, doplněným o 3 GB operační paměti. Dotykový IPS displej má velikost 5.45" a HD+ rozlišení 1440 x 720 bodů. Celá konstrukce telefonu splňuje kritéria normy odolnosti IP68. Přístroj nabízí 32 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit přes microSD slot. Dokáže komunikovat v sítích 2G, 3G a LTE. Nechybí obligátní bezdrátové technologie Bluetooth 5.0 a WiFi, GPS přijímač, 13 Mpx zadní a 5 Mpx přední kamera a microUSB. K napájení slouží baterie s kapacitou 4400 mAh a jako operační systém Android.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 5,45 palce
Rozlišení displeje 1440 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky