Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon myPhone HAMMER 3

Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný telefon myPhone HAMMER 3 vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci. Telefon splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a nabízí všechny běžné funkce klasického mobilního telefonu. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone HAMMER 3, který vydrží víc než čekáte.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Přístroj bude skvělým řešením pro uživatele v pohybu nebo řemeslníky. Můžete s ním sjezdit celou zeměkouli, vydat se do pouští a pláží, prašných ulic, na lyže, snowboard, festivaly a dokonce i pod vodu. Nebo potřebujete odolný pracovní telefon? Na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Telefon je ideální pro sportovní aktivity, je voděodolný a prachuvzdorný, normu krytí IP68 a byl testován na pády z výšky 1.5 metru.

Funkční výbava

myPhone HAMMER 3 je vybaven VGA fotoaparátem pro základní fotografování. Paměť telefonu můžete rozšířit až o 32 GB pomocí microSD karty, takže nebudete mít nikdy nedostatek volného místa například pro fotografie. Skvěle poslouží také vestavěná svítilna a nechybí ani FM rádio. Telefon má také širokou škálu dalších funkcí, jako jsou Bluetooth. hodiny, budík, kalendář a další funkce klasických telefonů.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon myPhone HAMMER 3 přináší 2.4"velký displej s rozlišením 240 x 320 bodů. Základní interní paměť můžete rozšířit pomocí karty microSD s kapacitou až 32 GB. Obsahuje také bezdrátovou technologií Bluetooth, FM rádio, VGA fotoaparát, nebo svítilnu. Jeho odolnost odpovídá krytí IP68. Rozměry mobilu činí 133.5 x 58 x 18 mm při hmotnosti 156 gramů. Podporovány jsou pásma GSM na frekvencích 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz a nabízí možnost vložení dvou SIM karet (Dual SIM). K napájení souží baterie s kapacitou 2000 mAh.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 2,4 palce
Rozlišení displeje 320 x 240 px
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon