Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

Nová herní konzole od společnosti Microsoft přináší to nejlepší pro fanoušky konzolového hraní. Konzole je optimalizována pro novou generaci her, ale zároveň je zajištěna zpětná kompatibilita s tisícovkami oblíbených her napříč čtyřmi generacemi starších konzolí. Vychutnejte si významné zkrácení načítání, vylepšenou grafiku v rozlišení 4K a vysokou frekvenci až 120 snímků za sekundu. Fanoušci kvalitního hraní se mohou těšit na podporu Ray Tracingu a 3D technologii prostorového zvuku. Xbox Series X navíc disponuje slotem pro rozšíření vnitřní paměti pomocí SSD.

Image Description
Image Description

Všechny hry na jednom místě

Pokud hledáte zařízení pro hraní nejnovějších titulů, ale zároveň vlastníte i množství her ze starších generací Xbox, jistě doceníte zpětnou kompatibilitu, díky které můžete na jednom zařízení hrát hry napříč čtyřmi generacemi konzolí Xbox.

Nezastavitelný výkon

O obrovský hardwarový výkon se starají architektury Zen 2 a RDNA 2 od společnosti AMD, které vám poskytnou výkon 12 TFLOPS, čili dvojnásobek výkonu Xboxu One X. Výsledkem je dosud nejvýkonnější herní konzole na trhu. Pomocí funkce Rychlého obnovení budete moci přepínat mezi několika hrami nebo aplikacemi a ihned pokračovat tam, kde jste skončili.

Image Description
Image Description

Technologie pro maximální herní zážitek

Kromě podpory hraní v rozlišení 4K a až při 120 snímcích za vteřinu přichází Xbox Series X také s podporou špičkové technologie Ray Tracing. Ta zajišťuje realistickou simulaci osvětlení s využitím upravených vlastností stínů a odrazů světla. Herní svět tak působí mnohem realističtěji, dynamičtěji a plný života. Další technologií pro zvýšení autentičnosti zážitku je revoluční prostorový zvuk, který pomocí pokročilých algoritmů dotváří dynamický živoucí svět.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Wi-Fi ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky