Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Chytrý telefon Huawei P40 Lite potěší každého milovníka mobilních technologií. V jeho vybavení objevíte pokročilý čtyřnásobný fotoaparát, nadupaný výkon i inteligentní prostředí. Pořídíte s ním parádní snímky ve dne i v noci a těšit se můžete i na plynulý chod a dostatečnou paměť. Povedený design svým decentním zpracováním doplní jakýkoli styl. Díky vysokokapacitní baterii vám telefon vydrží v provozu i po dlouhý den a za pomocí technologie rychlého nabíjení mu dodáte ztracenou energie překvapivě rychle.

Image Description
Image Description

Pohádkové fotografie

Pořídit perfektní snímky pomocí smartphonu nikdy nebylo snazší. Huawei P40 Lite je vybaven fotoaparátem se čtyřmi zadními objektivy, s nímž pořídíte skvostné závěry. Hlavní fotoaparát se 48 Mpix a světelností 1.8 doplňují ultra široký, makro a objektiv s bokeh efektem. Díky chytré stabilizaci zachytíte skvělé fotografie i za tmy. 

Královský výkon

Ničím nerušený běh mobilního telefonu zajišťuje výkonný čipset Kirin 810, kterým je Huawei P40 Lite vybaven. Těšte se na perfektní zpracování obrazu, plynulý chod bez nepříjemného sekání i jedničkový výkon při hraní her. Smartphonu nechybí ani výkonný grafický čip nebo 6gigabytová operační paměť.

Image Description
Image Description

Celodenní výdrž i okamžitá energie

Telefon v sobě ukrývá 4200mAh baterii s dlouhotrvající výdrží, díky které si užijete multimediálních radostí po celý den. Ztracenou energii pak smartphonu doplníte nečekaně rychle – za pouhých 30 minut ho nabijete až na 70 %. 

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,4 palce
Rozlišení displeje 2312 x 1080 px
Typ displeje FullHD+
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky