Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Základní klasický telefon 2,4" displejem s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Vybaven fotoaparátem 1,3MPx, Nabízí dualSIM a podporu microSD až 32GB. K dispozici velká pohodlná klávesnice.

2,4“ 240 × 320 px / PROCESOR SC6531E / 32 MB ROM + 32 MB RAM / microSD do velikosti 32GB / MicroUSB / 2× SIM / 1,3 Mpx (inter.), 0,3 MPx (senzor) / 800 mAh

Hlavní výhody :

- Rádio

- DualSIM

- 1,3MPx fotoaparát

- Možnost použít paměťovou kartu

Image Description
Image Description

CUBE1 S300 je mobilní telefon bez otevřeného operačního systému klasické konstrukce, který nabízí základní funkce. Obsahuje správce souborů, kalendář, budík, kalkulačku a svítilnu. možnost použít paměťovou kartu o kapacitě až 32 GB.

Rozumný základ

Od telefonu CUBE1 S300 nemůžete očekávat množství pokročilých funkcí. Reprezentuje totiž tzv. featurephony, čili mobilní telefony bez operačních systémů, jako jsou Android, iOS, Windows atd. Spokojí se s ním každý nenáročný uživatel, který nepotřebuje dotykový displej.

Když potřebujete pomoci

Hlavní úlohou CUBE1 S300 je poskytnout uživateli základní telefonní funkce, především tedy telefonování a posílání SMS zpráv.

Paměťové karty i 3,5mm jack konektor, fotoaparát

CUBE1 S300 umožňuje použití microSD karty až do velikosti 32 GB. Na tu můžete ukládat nejen fotografie pořízené z integrovaného 1,3 MPx (interpolovaně) fotoaparátu, ale také vaší oblíbenou hudbu. Telefon vám ji pak přehraje. Díky integraci 3,5mm jack konektoru k němu totiž můžete připojit jakákoli klasická sluchátka. Jistě oceníte i možnost naladění FM rádia.

Kompaktní a lehký

Orientace v menu telefonu CUBE1 S300 je jednoduchá a to i díky ideálnímu barevnému displeji a přehlednému rozhraní. Zvládne ji tedy každý, nehledě na jeho věk. Dopomáhá k tomu i rozměrná klávesnice telefonu, i když je tělo zařízení malé a lehké.

Drobnosti, které potěší

CUBE1 S300 je schopen pracovat se dvěma SIM kartami zároveň. Díky velkorysé kapacitě baterie a šetrnému zacházení s její energií pak telefon vydrží nabitý po tak dlouhou dobu, po kterou je třeba. Jistě se pak také hodí praktická svítilna, možnost nahlédnout do kalendáře, nebo si nastavit budík.

Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu v českém jazyce.

Image Description
Image Description

Technické parametry :

Procesor 

   Počet jader procesoru: 1

   Procesor: SC6351E

Paměť 

   Vestavěná paměť: 32MB

   Velikost RAM: 32MB

   Slot na paměťovou kartu: MicroSD

   Podpora paměťových karet až 32GB

Funkce 

   MMS

   Budík

   Rádio: ANO

   MP3 přehrávač:

   Hry

Obecné 

   Barevné provedení: Černá

   Hloubka (mm): 22,8 mm

   Šířka (mm): 64 mm

   Výška (mm): 131,6 mm

   Typ SIM karty: Klasická SIM

   Frekvenční pásma (MHz): 850/900/1800/1900

   Hmotnost: 85g (s baterií)

   Kapacita baterie: 800 mAh

   Konstrukce: Klasický

   Podpora 2 SIM

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon