Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Bezkonkurenční soustava fotoaparátů

Nejnovější iPhone 13 vás potěší vylepšeným duálním ultraširokoúhlý fotoaparát, který vám umožní zachytit každý moment vašeho života v perfektní kvalitě. Ať už je světlo, tma, stojíte nebo se hýbete, vždy získáte perfektní záběr. Náročnější uživatele potěší mimo jiné také pokročilé Smart HDR 4, technologie Deep Fusion a záznam ve filmové kvalitě Dolby Vision. Úplnou novinkou je potom Filmařský režim, který vám umožní díky chytré umělé inteligenci natočit neuvěřitelné záběry jako z vašich oblíbených akčních filmů.

Image Description
Image Description

Nádherný displej OLED Super XDR

Připravte se na nevídanou podívanou. Nový displej OLED Super XDR přináší na iPhonech dosud nevídanou hustotu pixelů 460 ppi, díky které získáte výrazně ostřejší a prokreslenější obraz. Dále pak díky technologii OLED se můžete těšit na realistické barevné zobrazení celého spektra barev, dále pak na perfektní černou a jasnější bílou. Pro perfektní detail v přehravaném HDR obsahu pak displej disponuje svítivostí až 1 200 nitů.


Špičkový výkon

Naprostá špička mezi mobilními procesory. Jako obvykle. S nejnovější iterací chipu A15 Bionic určitě neuděláte chybu, jelikož se jedná opět o nejsilnější procesor na trhu. 6jádrová architektura, 4jádrová grafika, nízká spotřeba energie a vylepšené strojové učení dělají z tohoto procesoru jasnou volbu. 

Image Description
Image Description

Spolehlivý ultrarychlý 5G internet

Zbrusu nový iPhone 13 s podporou 5G vás zaujme nevěřitelnou rychlostí internetu, která umožní stahovat, uploadovat, streamovat a sledovat obsah v maximální kvalitě bez otravného sekání, načítání a dalších zdržení. Nejnovější iPhone 13 vám umožňuje takřka okamžitý přístup k vašemu oblíbenému obsahu – během několika sekund stáhnete třeba celý film. Díky vychytanému rozmístění přijímačů signálu v těle iPhonu bude 5G spolehlivější než u konkurenčních telefonů.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 2532 x 1170 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky