Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Doposud nejlepší iPhone, který v mnoha ohledech překonává dosavadní rekordy. Hlavním lákadlem, na který se společnost Apple nejvíce zaměřila, je dlouho očekávaná fotosoustava se širokoúhlým a ultraširokoúhlým záběrem, která vám dovolí zachytit scénu v celé své kráse a navíc poskytne až dvojnásobný optický zoom. Kromě toho nabídne úchvatný noční režim, s nímž můžete fotit i v hluboké tmě. Pozadu nezůstalo ani video s rozlišením 4K při 60 snímcích za sekundu či zpomalený režim s až 240 snímky ve Full HD. Toto všechno bez zaváhání zpracuje nový procesor A13 Bionic chlubící se i ultrarychlou grafickou jednotkou, která si poradí s jakkoliv náročnou hrou či aplikací. Tělo se chlubí nejodolnějším sklem na trhu a obsahuje baterii, která vydrží až 17 hodin přehrávat video a rychle se nabíjí.

Image Description
Image Description

Fotografická nálož

Jedenáctý iPhone soustředil téměř všechnu svou pozornost na to, aby zůstal nejpoužívanějším fotoaparátem na světě. Proto nabídne dvojici 12megapixelových precizních snímačů schopných fotit i v té nejhlubší tmě. Díky ultraširokoúhlé čočce druhého fotoaparátu nově zachytíte celý kontext a atmosféru scény – je jedno, zda půjde o malebnou krajinu, festival, noční město či partu kamarádů. Ty zvěčníte zásluhou vylepšeného portrétního režimu v plné kráse, jako ze studia.

Výkon bez omezení

Uvnitř zařízení tepe odladěný čipset A13 Bionic, který (v době uvedení) nabízí nejvyšší výkon na poli smartphonů. Hladce si poradí i s těmi nejnáročnějšími hrami a aplikacemi nebo např. i s výpočetně náročným natáčením 4K videa při 60 snímcích za sekundu. K tomu přidejte speciální část pro umělou inteligenci a získáte to nejlepší, co lze v telefonu dostat.

Image Description
Image Description

Nový způsob komunikace

Novinkou v iPhonu 11 je tzv. ultraširokopásmová technologie, která funguje jako velmi přesná GPS pro chytrá zařízení. Pokud budete chtít cokoliv sdílet s přáteli kolem vás, stačí iPhone namířit na jejich zařízení a v nabídce se vám automaticky nabídne jako první. Vynikající pomocník je to i při hledání ztraceného telefonu. Samozřejmě nechybí podpora superrychlého standardu Wi-Fi 6, bleskového 4G LTE, moderního Bluetooth, NFC ani GPS/GLONASS.

Telefon/Tablet
Systém IOS 13
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,1 palce
Rozlišení displeje 1792 x 828 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2.65 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky