Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Basy jak víno.

Souhra speciálního zesilovače s dynamickým budičem Apple rendruje výjimečně detailně zvuk všeho, co posloucháš, takže si vychutnáš každý tón od mohutných, hlubokých basů až po průzračně čisté výšky.

Image Description
Image Description

Vypni vítr.

Mikrofon zabudovaný v každém sluchátku je krytý speciální akustickou síťovinou, která tlumí zvuk větru při hovorech, takže jsi vždycky jasně a zřetelně slyšet.

Slyšíš dobře: FaceTime přenáší hlas v HD kvalitě. Nový hlasový kodek AAC-ELD přenáší tvůj hlas přes FaceTime v průzračné HD kvalitě. A skupinové FaceTime hovory s podporou prostorového zvuku znějí věrněji než kdy dřív.

Uším sluší. AirPody s univerzálním tvarem a kratší stopkou jsou navržené tak, aby přesně směrovaly zvuk do tvého zvukovodu. A jejich sofistikovaný design osloví každého

Image Description
Image Description

Doladěné

ovládání.

Tlakový snímač umožňuje ještě lepší kontrolu nad přehráváním. Stisknutím pustíš, pozastavíš nebo přeskočíš skladbu – nebo přijmeš a ukončíš hovor.

Déšť nebo pot? To je v suchu.

AirPody i MagSafe nabíjecí pouzdro jsou odolné proti potu i vodě podle specifikace IPX4, takže tě nevyšplouchnou v dešti ani při náročném tréninku.2

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky