Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Baterie s velkou kapacitou, svižné reakce díky vylepšenému procesoru a skvělá úspora energie díky inteligentnímu systému Al. Redmi Note 9S má v poměru k tělu největší displej z řady Note a skvěle propracovaný design je příjemný na dotek a odolnější proti poškození. Fotoaparát nabízí nepřeberné množství funkcí, módů, nastavení a k tomu všemu čtyři objektivy, se kterými vyfotíte detaily přírody stejně kvalitně jako portréty. Čtečka otisků prstů je umístěná na boku telefonu tak, aby vás odemykání zbytečně nezdržovalo a zároveň jste měli všechna soukromá data v naprostém bezpečí.

Image Description
Image Description

Dlouhá výdrž s rychlým nabitím

S vysokokapacitní 5 020mAh baterií se o výdrž telefonu strachovat rozhodně nemusíte. Na jedno nabití můžete telefonovat v kuse až 33 hodin, hrát hry po 13 hodin, nebo poslouchat hudbu celých 147 hodin. Zapnutá navigace vám bude ukazovat správnou cestu až 16 hodin bez přerušení. Smartphone podporuje rychlé 18W nabíjení a tak i při vybití telefonu stačí chvilka na nabíječce a Redmi Note 9S bude opět připraven.

Čtyři + jeden objektiv

Ať už fotíte raději portréty, nebo dáváte přednost makro snímkům, pro jakoukoli scenerii zde najdete kompletní vybavení. Fotoaparát má 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv, 5Mpx makro kameru, 2Mpx hloubkový objektiv a hlavní 48Mpx čočku na běžné každodenní focení s perfektním rozlišením. Nechybí ani noční mód nebo 4K video. Přední objektiv s 16 Mpx dokáže z obyčejných portrétů vytvořit téměř umělecké záběry s rozostřeným pozadím nebo se zpomaleným pohybem.

Image Description
Image Description

Nejlepší poměr displeje k tělu

Telefon kromě skvělé výbavy nabízí i potěšení pro oči. Symetrický design s oblými rohy a jemnou texturou umožňuje pohodlnější držení a telefon je i příjemnější na dotyk. Smartphone se navíc jako první z řady Note může pyšnit 6,67" displejem, který zabírá neskutečných 91 % přední strany. Díky sklu Corning Gorilla Glass 5 je celý telefon odolnější vůči pádu nebo poškrábání.

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky