Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Čtyři různé objektivy fotoaparátu zvládnou zvěčnit jakýkoli moment jako živý a se selfie kamerou se vám podaří zachytit své portréty i ve slow-motion verzi. Natáčení videí bude ještě snadnější díky množství různých filtrů, režimů a módů, se kterými snadno vytvoříte vlogy i krátké filmy. Pro práci je v telefonu připravena aplikace na skenování a úpravu dokumentů. Dlouhá výdrž baterie spolu s výkonným procesorem zvládnou i ty nejnáročnější požadavky a poradí si s jakýmkoli programem nebo hrou. To vše budete mít zabezpečeno otiskem prstu.

Zvěčněte každý moment v té nejlepší kvalitě

Zadní fotoaparát se čtyřmi objektivy zachytí každou situaci v dechberoucí kvalitě. Hlavní 64Mpx objektiv se výborně hodí na běžné každodenní fotografie, kdy vám jde hlavně o co nejlepší rozlišení. Ultraširokoúhlý objektiv využijete ve chvílích, kdy potřebujete zachytit co největší plochu na jednu fotografii. Makro objektiv s 5 Mpx si oblíbí všichni, kdo rádi objevují svět do těch nejmenších detailů. Hloubková kamera je pak skvělým pomocníkem na focení portrétů.

Image Description
Image Description

Baterie s velkou kapacitou

Baterie s 5 020 mAh podporuje rychlé 30W nabíjení. Tak máte jistotu, že telefon vydrží i ty nejvytíženější dny a nevypne se v tom nejvíce nevhodném okamžiku. Telefonovat bez přestávky zvládnete až 33 hodin, se spuštěnou navigací ujedete 16 hodin a hrát hry můžete i 13 hodin v kuse. Pokud patříte mezi milovníky hudby, potěší vás informace, že přehrávač lze na jedno nabití používat celých 147 hodin.

Výkonnější procesor

Mimořádně výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 720G má oproti svému předchůdci o 36 % výkonnější CPU, o 14 % lepší hodnoty výkonu GPU a o neuvěřitelných 115 % zdatnější technologii Al. Tak se můžete pustit do multitaskingu nebo stáhnout náročnou hru bez obav, že by vám telefon vaše výsledky zkazil.

Plno možností pro fotky i videa

S předním fotoaparátem vynikne vaše přirozená krása. Můžete také upravit hloubku ostrosti a snímku dodat umělecký ráz nebo zkusit slow-motion selfie, které si rychle oblíbíte vy i vaši přátelé. Pro natáčení nezapomenutelných videí jsou připraveny nejrůznější režimy a funkce, se kterými si budete připadat jako profesionální kameraman.

Skenování dokumentů

Pro usnadnění každodenní práce je v telefonu přichystaný speciální režim Dokument, s nímž můžete skenovat dokumenty a dál je upravovat podle svých preferencí. 

Image Description
Image Description

Vždy v bezpečí

Čtečku otisků prstů najdete příhodně na boku telefonu, takže stačí vzít telefon do ruky a během vteřiny můžete začít pracovat. Běžný den vám usnadní i podpora Google Pay nebo dálkový ovladač IR Remote.

Plno různých vibrací

Preferujete upozornění pomocí vibrací? Potěší vás propracovaný motorek, který nabízí 150 různých možností vibrací. Snadno tak rozlišíte, zda se vám někdo snaží dovolat, přišla vám SMS, nebo máte nové upozornění z Facebooku.


Telefon/Tablet
Systém Android 10
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky