Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Jednoduchý design se zády, které odolají otiskům prstů, se neztratí na večírku ani na pracovním meetingu. Téměř bezrámečkový displej s kapkovitým výřezem vyzařuje méně modrého světla, a tak vás ani při dlouhodobé práci na telefonu nebudou bolet oči. Velkokapacitní baterie vám umožní používat smartphone po celý den bez nutnosti nabití a díky delší životnosti si její kvality můžete užívat ještě déle, než byste čekali. S výkonným procesorem, zamykáním obrazovky pomocí obličeje a fotoaparátem s umělou inteligencí bude používání telefonu ještě zábavnější a bezpečnější.

Image Description
Image Description

Týden hudby nebo půldenní hraní her

5 000mAh baterie vám v pohotovostním režimu vydrží neuvěřitelných 34 dní. Hudbu můžete poslouchat 168 hodin v kuse, sledovat videa až 19 hodin na jedno nabití a hraní her si užijete po 14 hodin. Pokud máte rádi dlouhé telefonáty, tak vás potěší, že s velkokapacitní baterií můžete s kamarády volat i 38 hodin bez přerušení.

Špičkový výkon

Procesor MediaTek Helio G25 zvládne i vysoké zatížení bez jakéhokoli zpomalení nebo zaseknutí. A s inteligentní technologií HyperEngine, která je speciálně vyvinuta pro podporu her, budou vaše herní zážitky lepší než kdy dříve. Těšit se můžete na realističtější grafiku, plynulejší odezvu a živější detaily.


Image Description
Image Description

Pořád jako nový

Zadní strana telefonu Redmi 9A je pokryta speciální vrstvou, která odolá otiskům prstů. I při častém používání tak bude smartphone působit čistě a nově.


Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Paměťová karta 256 GB
Displej
Velikost displeje 6,53 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB