Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Redmi 9

Nový Xiaomi Redmi 9 přináší proti modelu Redmi 8 několik významných vylepšení. Především je to Full HD+ displej a své možnosti rozšířil také fotoaparát. Samozřejmě vám nabídne opět pěkný výkon pro běžné použití a ve své třídě nadstandardní kapacitu baterie. V kombinaci s příjemnou cenovkou jsou to parametry, které dokážou oslovit mnoho uživatelů.   

6.53" IPS Full HD+ Dot Drop displej.

Čtyřnásobný zadní fotoaparát.

8jádrový procesor Helio G80 s 12mm technologií = solidní výkon pro běžné použití s nižší spotřebou energie.

Vysokokapacitní baterie 5020 mAh.

Image Description
Image Description

6.53" Dot Drop displej

Nový Redmi 9 povýšil rozlišení displeje z HD+ u Redmi 8 na Full HD+ s rozlišením 2340 x 1080 bodů. Můžete se těšit na obraz s vysokým kontrastem a jasem, dokonalé zobrazení barev a široké pozorovací úhly technologie IPS. Na displeji Redmi 9 zažijete skvělou zábavu.

Pokrytí barevného prostoru NTSC 70%. 

Kontrast 1500:1 a jas až 400 nitů.

Ochrana odolným sklem Corning Gorilla Glass 3.

Ochrana zraku se sníženou hladinou vyzařování modrého světla.

Dostatek energie

Potřebnou porci energie vám zajistí baterie s kapacitou 5020 mAh. O výdrž na jedno nabití se tak v žádném případě obávat nemusíte. Pokud energie dojde, můžete využít podporu rychlého nabíjení 18W, se kterým nabijete telefon rychle a pohodlně (v balení nabíječka 10W).

Čtyřnásobný fotoaparát

Pořizujte ohromující snímky a selfie s čtyřnásobným fotoaparátem telefonu Redmi 9 a sdílejte je snadno na sociálních sítích. Dodejte umělecký nádech každému portrétu s funkcí rozmazání pozdí (bokeh) jako znáte z profesionálních snímků.

Hlavní zadní snímač 13 Mpx s objektivem f/2.2 a automatickým zaostřováním. 

Sekundární 8 Mpx snímač a širokoúhlý objektiv s úhlem záběru 118° a světelnost f/2.2.

5Mpx makro kamera pro záběry ze 4 cm, světelnost f/2.4.

2Mpx asistent hloubky ostrosti (bokeh efekt), světelnost f/2.4.

Přední selfie kamera 8 Mpx a objektiv se světelností f/2.0.

Výkon, který nezklame

Redmi 9 vám poskytne potřebný výkon pro zábavu, komunikaci i práci. Základ tvoří 8jádrový procesor Mediatek Helio G80, který je doplněn operační pamětí 4 GB. To vše podpoří interní paměť 64 GB a slot pro karty microSD. Redmi 9 vám tak nabídne potřebný výkon i prostor. Díky podpoře mobilního připojení LTE si můžete užívat zábavu na plný plyn.

Další vychytávky 

Připojení Bluetooth 5.0.

Obsahuje 3.5 mm jack pro sluchátka.

Podpora DualSIM (2x SIM Slot + 1x MicroSD Slot).

Čtečka otisků a identifikace tváře.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový displej telefonu Xiaomi Redmi 9 má velikost 6.53" a Full HD+ rozlišení 2340 x 1080 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Mediatek Helio G80 doplněný o 4 GB operační paměti, interní paměť 64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je zadní čtyřnásobný fotoaparát se snímači 13 Mpx (f/2.2), 8 Mpx (ultraširokoúhlý 118°, f/2.2), 5 Mpx (makro objektiv) a 2 Mpx (portrétní asistent). Přední kamera disponuje snímačem 8 Mpx a objektivem f/2.0. Přístroj je dále vybaven bezdrátovými technologiemi NFC, Bluetooth 5.0 a Wi-Fi. Díky integrovanému přijímači GPS/ Glonass/ BDS lze telefon využít k navigaci. Potěší také funkce identifikace tváře, čtečka otisků prstů a IR Blaster. Do senzorové výbavy patří snímače: zrychlení, vzdálenosti, okolního světla a elektronický kompas. Podporuje mobilní sítě 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5020 mAh a podporou nabíjení 18W. Operační systém Android s rozhraním MIUI.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,53 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ne
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky