Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Xiaomi Haylou Solar - chytré hodinky s opravdu velmi sympatickou cenovkou a velmi dlouhou výdrží baterie (až 30 dní), nechybí možnost spárování s telefonem pomocí Bluetooth 5.0, podpora 12 sportovních aktivit, měření tepu, analýza spánku, voděodolnost IP68 a mnoho dalšího

Nejzásadnější vlastnosti hodinek

· Ohromující výdrž baterie – na jedno nabití až 30 dní

· Spárování s telefonem pomocí Bluetooth 5.0 

· Podpora 12 různých sportovních aktivit 

· Přesné měření tepové frekvence 

· Sledování délky a kvality spánku 

· Kovové tělo a voděodolnost IP68

Image Description
Image Description

Kvalitní provedení

Design hodinek se nese v minimalistickém ale elegantním duchu. V kovovém rámečku je zasazen kulatý 1,28″ TFT displej, který je dobře čitelný i za slunečního svitu. Na tento displej se podařilo natěsnat 240 × 240 pixelů, na zobrazované informace tak nebudete muset mhouřit oči. Provedení hodinek není pouze na parádu, ale vyhovuje i standardu IP68, což v praxi znamená, že s hodinkami je možné plavat a neublíží jim ani prašnější prostředí.

Ideální parťák pro sport

Neopomenutelnou součástí jakýchkoliv smartwatch je podpora sledování sportovních výkonů. Solar přináší podporu hnedle 12 takovýchto aktivit:

· Běhání 

· Chůze 

· Cyklistika 

· Lezení 

· Spinning 

· Jóga 

· Běhání na trenažeru 

· Posilování 

· Volný trénink 

· Basketbal 

· Fotbal 

· Veslování

Další funkce

Pochopitelně se dočkáte i standardních funkcí jako je krokoměr, počítání ušlé vzdálenosti a spálených kalorií. Součástí výbavy je také snímač tepové frekvence a monitorování spánku. Tyto údaje pak můžete zpětně vyhodnocovat v aplikaci Haylou Fit. Tím se dostáváme k propojení s telefonem, které je možné díky Bluetooth 5.0. Po spárování hodinek se svým smartphonem můžete tak na Solar přijímat i notifikace z telefonu.

Nadstandardní výdrž baterie

Ačkoliv název Solar může evokovat to, že hodinky si svou energii berou ze slunce, není tomu tak. Provoz hodinek klasicky zajišťuje integrovaná baterie, a to s kapacitou 340 mAh. Díky ní mohou fungovat na jedno nabití až 30 dnů. V případě zaplého měření tepové frekvence se výdrž zkracuje zhruba na polovinu. Následné znovunabití probíhá přes magnetický konektor, umístěný na spodní straně zařízení.


Image Description
Image Description

Balení obsahuje

· hodinky Xiaomi Haylou Solar (LS05)

· nabíjecí adaptér 

· manuál

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon