Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Proč vybrat vivo Y33s?

Trojitý zadní fotoaparát s hlavním snímačem 50 Mpx.

Velký displej 6.58" Full HD s kapkovitým výřezem.

Vysokokapacitní baterie 5000 mAh.

8jádrový procesor Mediatek Helio G80.

Operační paměť 8 GB RAM a 4 GB navíc díky technologii rozšířené RAM 2.0 (softwarové řešení),

Přihlášení pomocí boční čtečky otisků a identifikace tváře.

Image Description
Image Description

Trojitý 50 Mpx AI fotoaparát

Trojitý fotoaparát s umělou inteligencí vám nabízí mnoho možností pro nejrůznější scénáře. Hlavní 50 Mpx senzor je ideální pro každodenní fotky s vysokým rozlišením, jeden 2 Mpx senzor slouží jako výkonný asistent pro portrétní fotky s rozmazaným pozadím a druhý2 Mpx senzor pro makro fotky už od 4 cm od objektu.

Boční čtečka otisků prstů

S čtečkou otisků prstů umístěnou na boku přístroje odemknete telefon v okamžiku. Toto nové inteligentní řešení je přizpůsobené každodennímu používání a je zárukou rychlého a intuitivního odemykání. Další možností, jak telefon během zlomku sekundy odemknout, je technologie Face Wake.

iManager – tvůj mobilní asistent

Všímavý iManager vás zbaví nudných každodenních úkolů. V noci se sám postará o optimalizaci telefonu nebo kontrolu případných problémů. iManager udržuje váš telefon v kondici, zatímco si užíváte bezstarostného spánku.

Multi-Turbo 5.0

Exkluzivní technologie vivo Multi-Turbo 5.0 obsahuje funkce, které pracují na základní úrovni operačního systému a využívají umělou inteligenci, která dokáže předpovídat neobvyklé stavy systému (často zapříčiněné aplikacemi ostatních vývojářů) a proaktivně jim předcházet. Rychlejší přenos dat, účinnější chlazení, bezproblémově fungující AI funkce a nerušené hraní her – to je sen každého majitele nového telefonu.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový IPS displej telefonu vivo Y33s má velikost 6.58" a rozlišení 2408 x 1080 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Mediatek Helio G80 doplněný o 8 GB operační paměti, interní paměť 128 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je zadní trojitý fotoaparát s rozlišením 50+2+2 Mpx doplněný o přední 16 Mpx selfie kameru. Přístroj je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0 a Wi-Fi ac. Díky integrovanému přijímači GPS/ Glonass/ Galileo lze telefon využít k navigaci. Potěší také funkce boční čtečky otisků a identifikace tváře. Podporuje mobilní sítě 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh. Operační systém Android (Funtouch OS).

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,58 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky