Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Nová úroveň monitoringu zdraví

Chytré hodinky Galaxy Watch3 v sobě snoubí všestrannost smartphonu a ty nejšpičkovější technologie ke sledování vašeho zdraví. S těmito hodinkami na zápěstí budete mít pod kontrolou svůj pracovní i osobní život včetně zdraví.

Praktické ovládání lunetou

Vyberte si rovnou ze dvou velikostí ciferníku Galaxy Watch3 – 41mm nebo 45mm. Jejich elegantnímu designu a každému z jedinečných barevných provedení dominuje otočná luneta, díky které je ovládání hodinek a aplikací opravdu snadné a komfortní.

Image Description
Image Description

Pásek z té nejkvalitnější kůže

Pohodlné nošení hodinek je podmíněno také kvalitním řemínkem, proto jsou Galaxy Watch3 vybavené páskem vyrobeným z telecí kůže té nejvyšší kvality. Zesílený kožený materiál zabraňuje vyblednutí, poškrábání a navíc nijak nedráždí vaši pokožku.

Větší displej, větší komfort

Díky praktické ovládací otočné lunetě nemusel Samsung dělat žádné kompromisy u velikosti displeje. Přesto je řada Galaxy Watch3 tenčí a o 15 % lehčí než předchozí generace. Tenký ciferník je pohodlný při sportování a zároveň vypadá elegantně ve společnosti.

Buďte vždy originální

Jedinečný vzhled Galaxy Watch3 nekončí pouze u originálního stylového designu. Vy sami můžete dotvořit jejich vzhled a charakter pomocí široké nabídky digitálních ciferníku. Mějte na očích pouze pro vás relevantní informace ve stylu, který vám sedne.

Nadechněte se

Galaxy Watch3 se vám dostanou pod kůži – a to doslova. Pomocí infračervených paprsků dokáží měřit saturaci kyslíku v krvi a skloubit tyto data s vaším fyzickým výkonem, takže při sportování získáte komplexnější informace o tom, co se děje ve vašem těle.

Image Description
Image Description

Pomohou vám v nesnázích

I zkušený horolezec nebo běžec se někdy přehmátne či přešlápne. Galaxy Watch3 vám pomohou v případě úrazu. Dokáží pomocí vylepšeného akcelerometru detekovat pád na zem a odeslat SOS zprávu vašemu nouzovému kontaktu.

Mějte přehled o svém snění

Pokud si své Galaxy Watch3 před spaním nesundáte, získáte zajímavé informace o svém spánku. Měří vaše REM cykly, délku hlubokého i celkového spánku. Tyto informace vám mohou pomoci zlepšit životní návyky a celkovou kvalitu vaší pracovní, životní a sportovní produktivity.

Klíčové vlastnosti

Prémiové smart hodinky pro zdravější život. Velikost 41 mm. Super AMOLED displej 1.2”(30mm). Přesné měření srdečního tepu. Nerezová ocel, kožený řemínek a otočná luneta. Měření kvality spánku a míry stresu. Detekce pádu. Okysličení krve. 1 GB operační paměti + 8 GB vnitřní paměť. Snímač srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop, barometr, světelný senzor. Výdrž baterie až 43 hodin. Odolné provedení, 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G.

Telefon/Tablet
Systém Android
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky