Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Pro všechny vášnivé gamery, nespoutané fotografy, milovníky sociálních sítí, filmové kritiky i zapálené čtenáře. Samsung Galaxy S20 FE v sobě ukývá vše, co potřebujete k práci i zábavě – trojitý profi fotoaparát, nadupanou baterii na celý den, vychytané funkce i cool design v široké škále pastelových barev.

Skvost pro vaše oči 

Ať už na obrazovce Galaxy S20 FE rozehrajete jakoukoli zábavu, můžete se těšit na křišťálově čistý a ničím nerušený obraz. Smartphone je vybavený 6,5" FHD Infinity-O displejem, který sahá až k samým okrajům. Audiovizuální zážitek podpoří také obrazová technologie Super AMOLED, která se postará až o dvojnásobně rychlejší zobrazení než je tomu u běžných telefonů. Maximální zážitek totiž umocní obnovovací frekvence 120 Hz, která zajistí plynulé scrollování a okamžitou dotykovou odezvu.

Image Description
Image Description

Zkrášlovací filtry už nebudou potřeba

Tvořte krásné snímky i bez filtrů. Galaxy S20 FE vybavila společnost Samsung arzenálem fotoaparátů, které zachytí jedinečné kouzlo okamžiků vašeho života. Čeká na vás 12Mpx ultraširokoúhlý a 12Mpx širokoúhlý objektiv, 8Mpx fotoaparát s teleobjektivem a 3× optickým zoomem či 32Mpx přední fotoaparát pro originální selfies na váš profil. A jestliže je fotografovaný objekt příliš vzdálený, využijte 30× Space Zoom, který vás teleportuje přímo před zabíranou scénu.

Ještě více zábavy se Single Take

V Galaxy S20 FE objevíte neomezené možností zábavy a vychytaných cool funkcí, jakou je třeba i Single Take. Jediným stisknutím spouště a zabíráním scény po dobu 15 vteřin se zaplní vaše galerie různými formáty fotografií a videí – boomerang, zrychlené nebo zpomalené video či snímky v různých barevných provedeních.

Noční fotografie v novém světle

Příležitost na skvělý snímek si nevybírá ideální denní dobu. Galaxy S20 FE je vybaven většími pixely a vylepšeným systémem umělé inteligence, které se postarají o romantické noční snímky plné jemných detailů a vyváženého světla. Pokročilý fotoaparát vytváří několik snímků, které následně automaticky spojí v jedinou, perfektní fotografii.

Energie od rána do večera

Soustřeďte se jen na to nejdůležitější a starost o dostatek energie vašeho Galaxy S20 FE klidně hoďte za hlavu. Smartphone získal do své výbavy inteligentní baterii s typickou kapacitou 4 500mAh, která navíc optimalizuje výkon zařízení tak, aby s vámi vydrželo ještě déle.

Image Description
Image Description

Dobrodružství nepočká

Galaxy S20 FE není žádné ořezávátko – jeho odolnost proti vodě a prachu garantuje nejvyšší stupeň krytí IP68. Kromě toho zvládne i 30minutové ponoření pod vodu do hloubky 1,5 metru. Ať už vás volá jakékoli dobrodružství, Galaxy S20 FE je připraven.

Klíčové vlastnosti

Špičkový telefon nové generace s podporou 5G sítí

Trojitý profi fotoaparát - 12Mpx ultraširokoúhlý a 12Mpx širokoúhlý objektiv, 8Mpx fotoaparát s teleobjektivem a 3× optickým zoomem či 32Mpx přední fotoaparát pro originální selfies; 30× Space Zoom, který vás teleportuje přímo před zabíranou scénu   

Senzorová výbava: Akcelerometr, čtečka otisků prstu, gyro senzor, geomagnetický senzor, hallův senzor, RGB Light snímač, virtual Proximity Sensing   

Výkonná baterie na celý den (kapacita 4500 mAh)   

Vybavený 6,5" FHD Infinity-O displejem, rozlišení 1080 x 2400 (FHD+)   

Obrazová technologie Super AMOLED   

Obnovovací frekvence 120 Hz   

Funkce Single Take   

Odolnost proti vodě a prachu garantuje nejvyšší stupeň krytí IP68   

Zvládne 30minutové ponoření pod vodu do hloubky 1,5 metru   

Platforma: OS Android 10   

Podporuje EDGE/GPRS, 3G, LTE 4G / LTE FDD & LTE TD   

Rozhraní: USB typu C, slot pro microSD karty (do kapacita 1 TB), Bluetooth 5.0, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz), NFC; podporuje GPS, Glonass, Beidou, Galileo

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje SUPER AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 32 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,73 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky